Skip to content
Upcoming

RE-STOCK: Nike Air Max 97 'Silver Bullet'

4 januari 2017 09:15
RE-STOCK: Nike Air Max 97 'Silver Bullet'

Kijk, hier worden wij bij Sneakerjagers heel erg blij van. Een re-stock van één van de meest iconische sneakers aller tijden: De Nike Air Max 97. Ruim 20 jaar geleden kwam Nike met deze Air Max op de markt. Om dit te vieren lanceerde Nike exclusief in Italië een nieuwe uitvoering. De Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’. Deze geweldige uitvoering is ontworpen door Christian Tresser en geïnspireerd op de Super Express treinen in Japan. Het is de eerste sneaker met de Air unit over de gehele lengte van de sneaker.

Afgelopen jaar was hij even verkrijgbaar maar snel uitverkocht. Online vind je de sneaker zo nu en dan alleen op E-bay. Maaaaarrrr… we hebben goed nieuws voor iedereen die in Nederland woont. De sneaker is op 14 januari 2017 exclusief verkrijgbaar bij Solebox in Amsterdam. Ja, je leest het goed: Exclusief, Solebox en Amsterdam. Dit betekent dat je naar de nieuwe winkel moet en hem niet online kan kopen, helaas ook niet via ons. Dus trek een warme outfit aan en vul je thermoskan, want dat wordt vast en zeker “campen” voor de deur! Solebox is een van oorsprong Duitse sneaker shop die op 14 januari aanstaande een 220 vierkante meter grote shop opent in Amsterdam. Het is de vierde Solebox winkel naast Berlijn, München en Wenen.

Betekend dit dat andere shops de sneaker niet krijgen? Dat weten we tot op de dag van vandaag nog niet zeker. Er gaan veel geruchten op socialmedia, maar er is nog geen officiële bevestiging van Nike of andere premiumstores. Sneakerjagers houdt het voor je in de gaten. Volg onze Facebookpagina om zeker te zijn van de juiste info. We gaan het 100% zeker melden als ook wij de Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ kunnen aanbieden. In de tussentijd moet je de 14e van januari naar Solebox aan de Nieuwezijds Voorburgwal 240 in Amsterdam. Stuur je ons een foto van je aanwinst?