Skip to content
Where to Cop

Re-release Air Max 1 Royal Blue op 19 oktober aanstaande.

27 september 2017 19:15
Re-release Air Max 1 Royal Blue op 19 oktober aanstaande.

Tijdens Air Max Month in maart hebben er veel mensen naast de Air Max 1 Sport Red en Royal Blue gegrepen. De sneakers waren toen binnen enkele minuten compleet uitverkocht. Afgelopen week kwam de Sport Red opnieuw uit en had iedereen weer de kans om hem te bemachtigen. Nu komt ook de Royal Blue opnieuw op de planken en is hij dus voor even uit de status van deadstock verdwenen. Vergeet niet dat kort na de uitgave tijdens Air Max Month deze AM1 voor meer dan het dubbele bedrag werd doorverkocht.

We verwachten trouwens dat de re-release van de Royal Blue net als bij de Sport Red verleden week in veel grotere aantallen gereleased gaat worden. En ook bij meerdere verkooppunten. Daarnaast kunnen we er nog wel een paar noemen waarvan we graag een re-release zouden willen zien! Volgens onze laatste bronnen komt de sneaker in Nederland beschikbaar op 19 oktober aanstaande. De US release is een week eerder, op 12 oktober. Dus, heb je hem gemist afgelopen Air Max Month, dit is een nieuwe kans.

Check 'm nu alvast de Sneakerjagers Releasekalander. Hier vind je o.a. ook de stores waar deze Nike Air Max 1 Royal Blue verkrijgbaar zal zijn de 19e van oktober.

NIKE AIR MAX 1 OG ROYAL BLUE
Color: White/Royal Blue/White
Stylecode: 908375-102
Releasedatum: 19 oktober 2017 om 09:00 uur
Storelist: Klik hier >>