Skip to content
Upcoming

Raffles voor de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ zijn geopend

18 januari 2021 17:29
Raffles voor de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ zijn geopend

De release van de kleurrijke adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ komt steeds dichterbij. Aankomende zaterdag, 23 januari 2021, zal de Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ releasen via adidas en enkele raffles. Het is zelfs al mogelijk om je via enkele retailers al in te schrijven voor de raffles!

Kanye West heeft voor deze aankomende colorway een andere aanpak gekozen dan normaal gesproken. Vaak zijn de colorways namelijk eentonig of in een soortgelijk kleurenpallet samengesteld. Echter zal dat dit keer niet zo zijn, want de sneaker beschikt over opvallende felle en donkere kleuren. Hierdoor ontstaat een prachtig contrast van kleuren. De basis van de sneaker beschikt over een gele kleur, terwijl gele, zwarte en turquoise kleuren de overlays bedekken. Deze overlays zijn opgemaakt uit allerlei verschillende materialen, zoals nubuck, mesh en leer. Dit was nog niet alles, want onder het bovenwerk loopt ook eens een midsole die, zacht uitgedrukt, ook behoorlijk de aandacht trekt. Hij beschikt namelijk over een felle oranje kleur met hierop enkele zwarte hits. Onder de midsole loopt een outsole die verwerkt is in een zwarte kleur.

Als jij deze adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ wil toevoegen aan je sneaker collectie wil je natuurlijk wel zeker weten dat je een paartje scoort. Er zijn zoveel raffles waar je je moet inschrijven dat het soms een beetje onoverzichtelijk wordt. Daarom hebben wij hieronder een overzicht gemaakt met alle retailers waarvan de raffles voor de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ geopend zijn! We zullen deze lijst de komende week updaten, wanneer er nieuwe raffles open zijn. Kom dus dagelijks terug op Sneakerjagers om je in te schrijven voor de raffles!


adidas Yeezy Boost 700 'Sun'

GZ6984 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders
Raffles Yeezy 700 'Sun'
OPEN
Raffles Yeezy 700 'Sun'
OPEN
Raffles Yeezy 700 'Sun'
OPEN
Raffles Yeezy 700 'Sun'
OPEN
OPEN