Skip to content
Upcoming

Raf Simons x adidas Stan Smith release datum

3 april 2019 15:39
Raf Simons x adidas Stan Smith release datum

We mogen al een aantal jaar genieten van de samenwerking tussen adidas en de legendarische designer Raf Simons. Raf Simons heeft de Stan Smiths een nieuw jasje gegeven. Tijdens de Paris Fashion Week werden de Stan Smiths voor het eerst gepresenteerd en uitgebracht.

In januari bracht adidas in samenwerking met Raf Simons de Stan Smith uit die door middel van 3D-printen, foto’s van de Micropacer, LA Trainer, Torsion Conquest Super, Samba en de Peachtree erop geprint hadden. Deze collectie werd uitgebracht tijdens de Paris Fashion Week in januari. Er gingen al geruchten rond dat de collectie weer zou droppen in april en dat klopt. Vanaf 12 april zal de door Raf Simons aangepakte Stan Smith verkrijgbaar zijn.

De details

Raf Simons liet zich inspireren door de schildertechniek genaamd Tromp-l’oeil. Dit betekent “bedrieg het oog”. Ook heeft elk paar bewust verjaarde details zoals vlekken, beschadigingen en lijm. Deze unieke details moeten het verleden dichter bij de toekomst zien te brengen. Bij elke sneaker is de upper van leer gemaakt en de zool van rubber.

Scroll naar beneden voor foto’s en stylecodes van elke sneaker. De sneakers zullen uitkomen op adidas.nl. Houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven wanneer welke sneaker dropt. Wij verwachten dat de sneakers een prijskaartje van €240,- zullen hebben.


Raf Simons X adidas Stan Smith 'Navy'

EE7954 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Raf Simons adidas samenwerking

Raf Simons X adidas Stan Smith 'White'

EE7952 · Prijs vanaf €289,-

Naar alle aanbieders

Raf Simons X adidas Torsion Stan sneakers

EE7953 · Prijs vanaf €428,-

Naar alle aanbieders
Raf Simons adidas samenwerking

Raf Simons x adidas LA Trainer Stan Smith

Releasedatum: TBA
Prijs: Verwacht €240,-
Colorway: Blauw/Goud
Stylecode: EE7953

Raf Simons adidas samenwerking

Raf Simons x adidas Micropacer Stan Smith

Releasekalender: TBA
Prijs: Verwacht €240,-
Colorway: Wit/Blauw/Rood
Stylecode: EE7590

Raf Simons adidas samenwerking
Images by: adidas