Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show 👑 Ep.9 Girl on Kicks en Careaux

24 augustus 2021 20:00
Queens & Sneakers Show 👑 Ep.9 Girl on Kicks en Careaux

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste aflevering van de Queens & Sneakers Show online kwam te staan op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Gelukkig is het aankomende donderdag, 26 augustus 2021 om 20:00 uur, weer zo ver. In de 9e aflevering met onze hosts Carmen en Maartje en gasten Girl on Kicks en Careaux, wordt er gepraat over hun liefde voor sneakers, creativiteit en vrouwen in de sneaker scene. Lees hieronder een korte intro over de gasten van aflevering 9.

Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show Ep. 9

Sanne

Girl on Kicks

Sanne, beter bekend als Girl on Kicks, is één van de OG vrouwen in sneakercultuur in Nederland. Echt een introductie heeft ze dan ook niet nodig. Als 16 jarige werd ze geïntroduceerd aan sneakers, met een grote voorliefde voor Jordan’s. Sanne werkte in de retail en begon daarnaast haar eigen blog: Girl on Kicks. Girl on Kicks is inmiddels uitgegroeid tot een platform en content agency, waarbij ze voor veel grote merken en bedrijven content creëert. Recentelijk is ze moeder geworden van Baby Girl on Kicks en balanceert ze haar freelance/mom life.

Sanne maakt zich hard voor vrouwen die van sneakers houden en is momenteel bezig met een female sneaker book! Hierin highlights ze allerlei vrouwen uit de industrie. Net voor Corona heeft ze zelfs haar eigen Reebok sneaker gereleased in the It’s A Mans World campagne. Om vrouwen uit de sneaker cultuur te vieren, waar ze in de aflevering nog veel meer over vertelt!

Caroll

Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers

Caroll Lynn, ook bekend als Careaux, kennen we als sneaker drager en maker van sneaker art. Ze is illustrator, graphic designer en content creator met een sterke eigen identiteit. Ze houdt van zachte kleuren (lees: roze!) en mooie materialen wat ervoor zorgt dat haar werk onderscheidend is. Als creative heeft ze allerlei bijzondere samenwerkingen op haar naam staan, waarbij de meest bijzondere misschien wel haar samenwerkingen met Fila en Puma zijn. Ze heeft meerdere keenr een eigen sneaker mogen ontwerpen.

Een jaar geleden is ze moeder geworden van Maya, het meisje dat ervoor heeft gezorgd dat ze maar één paar sneakers voor zichzelf heeft gekocht in het afgelopen jaar – maar wel genoeg leuke paartjes voor haar kleine. Caroll is een echte ontwerper, ze houdt van sneakers en die zullen altijd onderdeel blijven van haar werk, maar daagt zichzelf ook uit. De dag na de opname lanceerde ze haar exclusieve sjaals, die nog steeds in beperkte oplage op haar website www.bycareaux.com te koop zijn, samen met andere toffe items zoals haar bekende cut outs, canvassen en customized sneakers.

Ben je enthousiast geworden over het gesprek met Sanne en Caroll? Zorg dan dat je op donderdagavond 26 augustus 2021 om 20:00 uur klaar staat om aflevering 9 van de Queens & Sneaker Show op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers te bekijken. Heb je een aflevering gemist van de QSS? Check via dit overzicht welke gasten zijn geinterviewd of bekijk de Queens & Sneakers Show Playlist op YouTube.