Skip to content
Upcoming

Queens & Sneakers Show aflevering 1: Meet The Guests!

11 maart 2021 13:08
Queens & Sneakers Show aflevering 1: Meet The Guests!

De nieuwe Queens & Sneakers Show gaat van start op donderdag 11 maart 2021 om 20:00 uur. In een vorige blogpost konden jullie al kennismaken met onze twee hosts: Maartje en Carmen. In aflevering 1 hebben zij twee interessante gasten geïnterviewd. Benieuwd wie dit zijn? Lees het hieronder!

Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show

De Queens & Sneakers Show is een nieuwe podcast waarin Maartje en Carmen je meenemen in de wereld van queens en sneakers. In elke aflevering zullen zij vrouwen interviewen, die net zoals hen, een passie voor sneakers hebben. Om de twee weken, op donderdag om 20:00 uur, zal er een nieuwe aflevering voor je klaar staan op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

Meet The Guest: Rashida aka Shug la Sheedah

Shug la Sheedah

DJ Shug La Sheedah is een allround DJ, met haar muzikale roots in de HipHop & Caribbean draait ze de tofste platen. Ze is creatief, gek, gepassioneerd en vaardig als het om kunst gaat. Met haar passie wil ze de menigte meegeven dat je moet genieten van het moment.

“I’m an out-of-the-box DJ, I spin what I like to hear, but most importantly, I spin what sets the mood for the party.”

Ze draait al jaren mee in de clubscene, festivals en staat bekend om haar energie. Naast DJ werkt ze ook als creatief producent voor theaters en culturele projecten. Als gevestigde naam wil zij zich verder ontwikkelen in het doorgeven van de passie voor het draaien en het organiseren van feesten aan de volgende generatie.

Luister via SoundCloud alvast naar DJ Shug La Sheedah’s Mixtapes om in de stemming te komen! 🎶

Meet The Guest: Kimberly

Clicks Amsterdam

Kimberly is co-founder van CLICKS Amsterdam; een mega succesvolle fotografiestudio, waar ze haar eindeloze creativiteit combineert met een perfectionistisch oog voor detail. Normaal gesproken staat ze achter de camera, maar nu vóór de camera om over haar liefde voor sneakers te praten.

Ze heeft een enorme kennis van schoenen, ondanks dat ze nog maar sinds kort social media heeft. Doordat ze al een tijdje meeloopt in de sneaker game heeft ze veel ideeën over onze lokale industrie, ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken! Bij haar moet je zijn voor stylingtips, gekke vintage schoenen en on fleek nail art!

Volg het account van CLICKS Amsterdam op TikTok om leuke behind the scenes beelden te zien!

Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers

Wil jij meer te weten komen over Sharida en Kimberly? Kijk dan op donderdag 11 maart 2021 om 20:00 uur de eerste aflevering van de Queens & Sneakers Show via het Sneakerjagers YouTube-kanaal!