Skip to content
Newsfeed

PUMA’s meest spectaculaire hardloopschoen: FAST-RB Nitro Elite

5 mei 2024 07:38
PUMA’s meest spectaculaire hardloopschoen: FAST-RB Nitro Elite

Sinds de online verschijning van de PUMA FAST-RB Nitro Elite kunnen fans niet meer stoppen met praten – en dat is begrijpelijk! Deze nieuwste PUMA hardloopschoen zit vol met innovatie, met een wel heel bijzonder kenmerk…

Deze PUMA schoen lijkt namelijk wel te zweven. Nou ja, technisch gezien rust de achterkant van de schoen nog steeds op de grond, maar de zool raakt de grond helemaal niet. Het ontwerp van deze hardloopschoen is bedoeld om te springen en behoudt zijn balans aan de voorkant van de voet. Daar zorgt een zool met golvende secties voor stabiliteit en snelheid.

Aan de achterkant zien we bovendien het NITRO-logo van PUMA, wat aangeeft dat de tussenzool gevuld is met de NITRO ELITE-technologie. Deze technologie maximaliseert de demping en geeft 46% meer energie terug dan eerdere modellen. Verder is het bovenwerk van de sneaker gemaakt van verschillende materialen, met suède zijpanelen op een ademende mesh basis. Tot slot zorgt een flexibele kraag aan de achterkant voor het gemakkelijk aan- en uittrekken.

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend en zijn er nog geen colorways bevestigd. Wel zijn er beelden opgedoken van een crème-zwart, geheel zwart en blauw-groen variant.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de PUMA FAST-RB Nitro Elite, en volg onze Instagram en nieuwspagina voor de laatste updates!

PUMA FAST-RB Nitro Elite 'Beige'
PUMA FAST-RB Nitro Elite 'Black'
PUMA FAST-RB Nitro Elite 'Blue/Green'