Skip to content
Upcoming

PUMA x BALR Future Rider

8 november 2020 13:55
PUMA x BALR Future Rider

De iconische Fast Rider van PUMA is weer terug. Dit keer in samenwerking met BALR. De twee merken hebben de sneaker een make-over gegeven. De sneakers zijn nog comfortabeler gemaakt, zodat je het makkelijk de hele dag volhoudt. Lees meer over de BALR x PUMA Future Rider.

De Fast Rider van PUMA werd in 1980 gelanceerd. Nu, dertig jaar later, is hij opgeknapt en helemaal klaar voor de 21 eeuw. De voetbal sneaker is dit keer een project van PUMA in samenwerking met BALR. Het merk BALR is in 2013 opgezet door o.a.a voetballer Demy de Zeeuw. BALR maakt kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het is volgens de voetballers zelf de perfecte combinatie tussen sport en luxury.

PUMA x BALR Future Rider

Deze slanke voetbalschoenen zijn verbeterd met een IMEVA-tussenzool voor ultiem, weelderig comfort. Deze midzool is wit met een zilver detail wat overloopt naar het bovenwerk. Dit bovenwerk is gemaakt van zwarte suède en synthetische overlays. Ook het mesh materiaal is gebruikt aan de voorkant van de sneaker. De zilveren kleur zien we terug op details, zoals de stiksels en branding. Die zilveren details zijn vaker terug te vinden in de collecties van BALR. Dat ze ook op deze sneaker zitten is dus geen verrassing. Zie de foto’s onder aan dit blog!

De PUMA x BALR sneaker is al gedropt en te scoren bij o.a.a PUMA en Foot Locker! Houd onze releasekalender in de gaten, hier staan alle toekomstige sneaker releases. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en nog meer sneaker content.

PUMA x BALR Future Rider
PUMA x BALR Future Rider