Skip to content
Newsfeed

De PUMA x Balmain Court dropt binnenkort

16 februari 2023 11:28
De PUMA x Balmain Court dropt binnenkort

PUMA zet zijn samenwerking met het Franse modehuis Balmain voort en brengen een basketbalschoen uit. Op 18 februari 2023 om 00:00 uur dropt de PUMA x Balmain Court.

Balmain en PUMA zoeken in hun collecties de balans tussen sport en fashion. Eerder brachten de twee zowel apparel als sneakers uit die gebaseerd waren op traditionele bokskleding. Check hier de eerder uitbrachten sneakers van PUMA en Balmain.

In de volgende samenwerking ligt de focus op basketbal. Je zou kunnen zeggen dat basketbal en fashion misschien een wat vreemde combinatie is. Echter, Olivier Rousteing, creative director Balmain, denkt daar heel anders over. Hij laat weten dat basketballers in zijn ogen tot de meest fashionable groep atleten behoren en komt deze samenwerking niet geheel uit de lucht vallen.

De PUMA x Balmain Court haalt overduidelijk zijn inspiratie uit high fashion. Het model komt met gouden details op de tong en het Italiaanse leer waar de upper van gemaakt is, geeft het model een chique look. Naast de sneaker komt de collectie ook met varsity jackets, t-shirts, basketbalshirts en caps.

Op 18 februari 2023 om 00:00 uur droppen de sneakers op zowel de website van PUMA als die van Balmain. Ga jij proberen deze sneakers te fixen? Laat het ons weten via onze Instagram! Voor meer sneaker nieuws klik de button hieronder.

vrouw zittend met schoenen aan
PUMA x Balmain Shoe Launch. Man zittend draagt de sneakers en houd basketbal vast