Skip to content
Upcoming

Puma tekent Yade Lauren als nieuwe ambassadeur

8 september 2021 12:00
Puma tekent Yade Lauren als nieuwe ambassadeur

Zangeres en songwriter Yade Lauren tekende deze week haar contract bij Puma. Met dit contract is ze de eerste vrouwelijke Nederlandse ambassadeur van Puma. Naast haar samenwerking met platform ‘She Moves Us’ van Puma, zal Yade in de komende periode in verschillende campagnes te zien zijn.

Yade Lauren

De 21-jarige Nederlandse zangeres Yade Lauren is in de afgelopen jaren doorgebroken met nummers als “Als Ik Je Niet Zie” en “Mij Niet Eens Gezien“. Ze heeft samengewerkt met artiesten als Ronnie Flex, Yellow Claw en Jonna Fraser. In 2020 bracht ze haar eerste album uit “Reflecties” en sindsdien is ze niet meer uit het Nederlandse muzieklandschap weg te denken.

Laatste nummer Yade Lauren met Ronnie Flex “Goed Genoeg”

Yade is niet onbekend bij Puma. Zo werkte ze in 2021 samen met Puma tijdens de ‘She Moves Us’ campagne. Deze campagne van Puma geeft vrouwelijke ambassadeurs een platform om andere vrouwen wereldwijd te inspireren. Puma wilt met deze campagne vrouwen inspireren door middel van talkshows, interviews en verhalen met de ambassadeurs. Bij deze campagne werkten ook artiesten als Winnie Harlow, Dua Lipa en Cara Delevigne mee.

De ‘She Moves Us’ campagne van Puma sluit goed aan met de visie van Yade Lauren. Yade wilt vrouwen inspireren, zowel in haar eigen muziek, als in de campagne. In haar eigen nummers vertelt ze veel over haar eigen onzekerheden en obstakels die ze heeft moeten overwinnen. Door dit soort onderwerpen openlijk te bespreken, wilt Yade andere vrouwen helpen.

In de items van het ‘She Moves Us’ platform gaat he over veel verschillende onderwerpen. Van sport tot en met verhalen omtrent carrière keuzes en diversiteit binnen het bedrijf. De ondertoon van het platform gaat met name over het empoweren van vrouwen en Yade neemt deze taak zelf erg serieus. “Vrouwen zijn magisch en krachtig, maar dat beseffen ze zelf niet altijd. Geloof in jezelf“, aldus Yade.

Eerste vrouwelijke Nederlandse ambassadeur Puma

Yade Lauren was dus onbekend niet bij Puma. Als nieuwe ambassadeur bij Puma zal Yade de komende tijd op verschillende manieren actief zijn binnen het bedrijf. Volgens Puma is de Nederlandse zangeres een goede toevoeging van het team.

Zo is Puma als merk voortdurend bezig met het supporten van nieuwe talenten en probeert hierin een inspiratiebron te zijn voor anderen. Yade past hier met haar positieve boodschap betreffend het empoweren van vrouwen goed tussen.

Model Winnie Harlow in campagne ‘She Moves Us’ l Foto van Puma

Wanneer we de eerste samenwerking van Puma en Yade Lauren te zien krijgen, is nog onbekend. De zangeres zelf is in ieder geval erg enthousiast over de samenwerking. “Ik kijk er naar uit om samen mooie dingen neer te zetten!, aldus Yade Lauren.

Volg ons op Instagram, YouTube en Twitter om op de hoogte te blijven over deze samenwerking. Download ook de Sneakerjagers app om zo niks te missen over de laatste sneaker releases.