Skip to content
Newsfeed

PUMA released nieuwe colorways van het Suede Fat Lace model

30 juli 2023 18:23
PUMA released nieuwe colorways van het Suede Fat Lace model

In de jaren ’80 waren dikke veters in je sneakers de definitie van fly. Fat laces waren ontzettend populair, de trend zie je in anno 2023 ook steeds vaker terug komen. PUMA speelt hier perfect op in en brengt op 1 augustus 2023 twee nieuwe kleurstellingen van de PUMA Suede Fat Lace uit op de PUMA website.

Ontdek in dit artikel alles over de opkomende Fat Lace release.

PUMA

Dit is alles behalve de eerste keer dat PUMA dikkere veters op hun Suede model plaatsen. In maart 2023 kwam bijvoorbeeld de Rhuigi x Puma Suede ‘B-boy’ uit. Ook dit roze model maakte gebruik van fat laces. Meer info over de ‘B-boy’ lees hier: Rhuigi x PUMA presenteren de Suede ‘B-boy’.

De opkomende PUMA release bevat zowel een ‘Black’ als ‘Green’ colorway. Naast het feit dat de sneaker komt met extra dikke veters, is de upper van het model gemaakt van extra grove suède. Het laatste bijzondere detail op dit kenmerkende silhouet is de gouden dubrae die vlak voor de toebox is geplaatst. Op het veterdetail lees je in hoofdletter het woord, SUEDE wat natuurlijk een verwijzing is naar de naam van het PUMA model.

Wil jij de groene of de zwarte colorway van het opkomende PUMA model coppen? Zorg dat je dan op 1 augustus 2023 klaar staat om de PUMA Suede Fat Lace te bestellen op de website van PUMA of bij andere retailers.

Blijf op de hoogte van deze release en vele andere via de Sneakerjagers releasekalender.