Skip to content
Upcoming

PUMA released een Pastel Festival Pack!

11 april 2018 13:52
PUMA released een Pastel Festival Pack!

Dit voorjaar komt PUMA met een “Festival Pack” ter ere aan Coachella, ook wel bekend als “California’s Valley Music and Arts Festival”. Het nieuwe pack bevat twee paar sneakers, het Platform Basket en het Basket Heart silhouet.

De opnieuw gedesignde Platform Basket heeft een bovenwerk dat gemaakt is van leer in de colorway “Silver Peony/Cashmere Blue”. Het silhouet is geïnspireerd op de grunge mode uit de jaren 90, daarom de chunky rubberen witte platform midsole. Het volgende silhouet is de Basket Heart, gedompeld in een nude colorway, genaamd “Semolina” met een roze, suede PUMA branding streep over de zijkant. Het bovenwerk is gemaakt van suede en leer in combinatie met een rubberen middenzool en een afneembare hanger in de vorm van een veer. De gouden brandingen de grote veters maken het design helemaal af!

Het Festival Pack is al verkrijgbaar dus shop ze snel! Bekijk de foto’s, meer info en de shoplink hieronder. Check de releasekalender voor meer kleurige sneakers.PUMA Platform Basket

Prijs: €99,95
Colorway: Silver Peony/Cashmere Blue
Stylecode: 366364-01
Shoplink: Klik hier >>


PUMA Basket Heart

Prijs: €99,95
Colorway: Semolina/White
Stylecode: 366366-01
Shoplink: Klik hier >>