Skip to content
Brand

Vier Pride Month met de Converse Pride collectie

11 juni 2023 20:30
Vier Pride Month met de Converse Pride collectie

De Pride-maand, die altijd plaatsvindt in juni, viert de LGBTQIA+-gemeenschap hun geschiedenis, prestaties en voortdurende strijd voor gelijkheid. De Pride-maand brengt mensen, organisaties en gemeenschappen samen om zich in te zetten voor de rechten van de gemeenschap.

Een merk dat elk jaar een speciale collectie voor de gemeenschap uitbrengt tijdens de Pride-maand is Converse. Daarom laten we vandaag de Converse Pride-collectie van 2023 zien.

Converse Pride collectie 2023

Run Star Legacy CX Pride

Converse Pride Collectie

Laten we beginnen met de Converse Run Star Legacy CX die in een Pride colorway wordt geleverd. De sneaker heeft een unieke look die ook Grammy Award-winnaar en Converse-ambassadeur Big Freedia aansprak. Bekijk hier hoe de actrice de sneaker draagt.

Chuck 70 Pride

Converse Pride Collectie

De Chuck 70 Pride is voorzien van een twill-bovenwerk en accenten in regenboogkleuren. Op de hiel vind je het bekende Converse-logo. Ook de buitenzool komt met kleurrijke details.

Chuck Taylor All Star Pride

Converse Pride Collectie

In de nieuwe Converse Pride-collectie vind je de Chuck Taylor All Star in deze kleurrijke colorway. De regenboog geïnspireerde sneaker combineert alle kleuren van de regenboog en komt met een confetti buitenzool. Converse brandings verschijnen op de zool en op de hiel.

Chuck 70 De Luxe Heel Pride

Converse Pride Collectie

Voor iedereen die op zoek is naar een eyecatcher, de Chuck 70 De Luxe Heel Pride is perfect voor jou! De sneaker komt met een hak en een plateauzool. Het glitterende bovenwerk in combinatie met regenboog details maakt het een sneaker om niet te missen.

Custom Chuck Taylor All Star Pride By You

Converse Pride Collectie

De Converse sneakers van ‘By You’ kun je personaliseren naar je eigen smaak. Met deze sneaker kun je bijvoorbeeld het bovenmateriaal en de print op het bovenwerk veranderen, de veters, de tong en nog veel meer.

Chuck 70 Plus Pride

Converse Pride Collectie

De Converse 70 Plus Pride heeft een opvallende look: het bovenwerk bestaat uit afzonderlijke panelen die met elkaar zijn gecombineerd. Op de tong vinden we de Pride vlag. De OrthoLite-demping zorgt voor een comfortabel gevoel en brengt je comfortabel door de volgende Pride parade.


Chuck Taylor All Star Lift Pride

Converse Pride Collectie

De Converse All Star Lift Pride geeft je een paar extra centimeters door de plateauzool. Ook hier zien we het Converse-logo met de Pride-vlag en op de zool vinden we kleurrijke spikkels.

Custom Chuck Taylor All Star Pride By You

Converse Pride Collectie

De Converse Chuck Taylor All Star Pride By You is bedoeld voor de kleinen onder ons. De sneaker is verkrijgbaar in de maten 27 tot 35. Ook bij deze sneaker heb je de keuze uit verschillende Pride geïnspireerde prints die je zelf kunt ontwerpen.

Custom Chuck Taylor All Star Pride By You

Converse Pride Collectie

Deze sneaker combineert levendige grafische patchwork, regenboogbloemmotieven en ‘FAMILY UNITY’-prints ontworpen door LGBTQIA+-medewerkers bij Converse. De sneaker staat voor diversiteit en eenheid binnen de community.

Dit waren alle Pride-sneakers die je nu kunt vinden bij Converse. Naast deze sneakers zijn er ook twee shirts beschikbaar.

Converse Pride Collectie

By the way, op Instagram kun je onder de hashtag #conversepride veel inspiratie vinden voor Pride sneakers en kleding. Als je al op Instagram bent, vergeet dan ook niet @sneakerjagers te volgen voor meer sneaker content.