Skip to content
Upcoming

PUMA onthult 2 nieuwe colorways op het Thunder Electric model

18 april 2018 12:01
PUMA onthult 2 nieuwe colorways op het Thunder Electric model

Zoals ons al wel duidelijk was geworden, is de “Dad sneaker” dé trend van 2018 tot nu toe. Nadat het gehypte Balenciaga Triple S silhouet uitkwam en enorm populair werd, konden andere merken natuurlijk niet achterblijven en brachten verschillende chunky sneakers uit. Ook PUMA laat deze trend niet onopgemerkt voorbij gaan met de Thunder Electric sneaker, in twee nieuwe colorways.

PUMA staat bekend om hun slanke en verfijnde ontwerpen maar gooit nu hun hoed in de ring met twee nieuwe colorways van de Thunder Electric. Dit model is PUMA’s nieuwste chunky sneaker geïnspireerd op de details van hun McQ Tech Runner Low model, die ontworpen is door Alexander McQueen.

De schoenen hebben een extra grote chunky middenzool, vergelijkbaar met de zool van de populaire Balenciaga Triple S. De Thunder Electric bevat meerdere panelen van mesh en leer op de upper voor de gelaagde look die elke goede “Dad Sneakers” hoort te hebben. De eerste colorway heeft een cleane grey/white colorway met een opvallend blauwe detail op de hak en de kenmerkende PUMA streep in helder metallic silver. De tweede colorway biedt een meer grillige look met verschillende grijstinten op de upper, een beige middenzool en een bruine gum buitenzool. Een helder opvallend detail is de PUMA streep in een paarse kleur op de zijkant van de schoen.

Helaas is er nog geen officiele releasedatum bekend, maar ze worden verwacht in mei bij Puma.com. Blijf op de hoogte via de blogs en de releasekalender en check de vette sneakers alvast hieronder! Benieuwd naar meer “Dad Sneakers”? Check hier de top 5 underrated Dad Sneaker en bekijk hier de nieuwste chunky Nike M2K Tekno!

Images: PUMA