Skip to content
Staff Picks

PUMA musthaves voor het nieuwe schooljaar

14 augustus 2022 18:06
PUMA musthaves voor het nieuwe schooljaar

Heb je al je schoolspullen al in huis? En ben je al begonnen met boeken kaften? Pas wanneer je een outfit bij elkaar hebt geshopt ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Je wilt natuurlijk wel indruk maken in je nieuwe klas. Bij PUMA shop je nu al je Back to School musthaves. Van rugzakken tot aan sokken, PUMA heeft het in huis.

Daarnaast krijg je met de code ‘PUMA20‘ ook nog eens 20% korting op geselecteerde items, wees er daarom snel bij! Dit zijn onze sneaker favorieten!

Back to School – Meisjes

Mayze Wild

We beginnen de lijst met de Mayze Wild, een sneaker die zeker zal opvallen! Dit komt vooral door de gelaagde platformzool. Daarnaast is de PUMA Formstrip bedekt met een pastelkleurige luipaardprint.

PUMA Mayze
PUMA Mayze

CA Pro Heritage

Net als de vorige sneaker heeft ook de CA Pro Heritage een platformzool. Deze is iets minder opvallend maar nog wel net zo trendy! Het paartje heeft een suède hiel met metallic branding, wat een stijlvolle look geeft aan iedere outfit.

CA Pro Heritage Kids' Trainers
CA Pro Heritage Kids' Trainers nieuwe schooljaar

R78

De R78 heeft allemaal lagen, dit is duidelijk te zien aan de verschillende materialen die zijn gebruikt. De sneaker is geïnspireerd op een hardloopschoen, waardoor je over comfort geen zorgen hoeft te maken.

R78 sportschoenen voor jongeren
R78 sportschoenen voor jongeren nieuwe schooljaar

Future Rider Splash

Als volgt de Future Rider Splash, die zeer vrolijk oogt door de opvallende kleuren die zijn gebruikt. De sneaker heeft een schokabsorberende Federbein-zool, wat zorgt voor een fijn gevoel bij iedere stap.

Future Rider Splash sportschoenen voor jongeren
Future Rider Splash sportschoenen voor jongeren nieuwe schooljaar

Carina L

Met de Carina L maak je iedere outfit schattig. Dit komt vooral door de zacht roze kleur die is aangebracht op de sneaker. De neus heeft perforaties waardoor je voeten goed kunnen ademen.

Carina L sportschoenen voor kinderen
Carina L sportschoenen voor kinderen nieuwe schooljaar

Back to School – Jongens

Graviton AC

De Graviton AC is door zijn lijnen een strakke sneaker en biedt comfortabele demping de hele dag door. Het is de ideale schoen voor iedere situatie.

Graviton AC sneakers kinderen
Graviton AC sneakers kinderen nieuwe schooljaar

PUMA x GARFIELD Suede

Wie houdt nou niet van Garfield? Wij in ieder geval wel! Deze sneaker heeft verschillende details van de oranje kat en zijn liefde voor eten. Een musthave voor aan je voeten!

PUMA x GARFIELD Suede sportschoenen voor kinderen
PUMA x GARFIELD Suede sportschoenen voor kinderen nieuwe schooljaar

Future Rider Splash

Net als de Future Rider voor de meisjes, heeft ook deze opvallende kleuren. De sneaker heeft een licht gevoerd nylon bovenwerk wat een chique look geeft aan het model.

Future Rider Splash sportschoenen voor jongeren
Future Rider Splash sportschoenen voor jongeren nieuwe schooljaar

CA Pro Tech LS

Dit is misschien wel de stoerste schoen uit het lijstje, de CA Pro Tech LS. De sneaker komt volledig in het wit, waardoor deze makkelijk te matchen is. Daarnaast heeft het paartje iriserende en reflecterende details wat deze schoen nog cooler maakt.

CA Pro Tech LS sportschoenen voor jongeren
CA Pro Tech LS sportschoenen voor jongeren nieuwe schooljaar

R78

Deze R78 heeft een iets opvallender bovenwerk dan die van de meisjes, deze komt namelijk in een crème kleur met zwart en rode details. De combinatie van nylon, ripstop en imitatiesuède zorgt voor een trendy look.

R78 sportschoenen voor jongeren
R78 sportschoenen voor jongeren nieuwe schooljaar

Dit waren onze favoriete sneakers van de Back to School selectie, hopelijk zit er iets voor je tussen en ben jij helemaal ready voor het nieuwe schooljaar! Wil je liever zelf door het aanbod scrollen? Klik dan op één van de buttons hieronder!

Vergeet niet om de code ‘PUMA20‘ toe te voegen aan je winkelwagen, alleen op deze manier kun je gebruik maken van de korting.

Bekijk onze nieuwspagina voor meer Back to School collecties.