Skip to content
Upcoming

Puma LQD Cell Omega komt in twee nieuwe colorways

6 augustus 2019 16:03
Puma LQD Cell Omega komt in twee nieuwe colorways

Er komen twee nieuwe colorways aan voor de Puma LQD Cell Omega. Deze colorways zijn redelijk basic, maar het model zelf maakt de sneaker al enorm bijzonder. Veel kleur heeft de LQD Cell Omega dus ook helemaal niet nodig.

De Puma LQD Cell Omega is het perfecte balans tussen functionaliteit en fashion. Dit model vindt zijn inspiratie in de natuurlijke vormen en lagen van deze wereld. Dit wordt vervolgens gecombineerd met de LQD Cell technologie van Puma. Deze technologie bestaat uit stevige zeshoekige cellen die voor een optimale demping zorgen en extra comfort bieden.

De details

Nu komt de Puma LQD Cell Omega dus in twee nieuwe colorways. De eerste is voornamelijk wit, terwijl de tweede juist een stuk donkerder oogt dankzij het gebruik van de kleur zwart. De uppers zijn gemaakt van een combinatie van mesh en glanzend leer. Verder vind je op de upper een interessant vetersysteem. Er is namelijk elastiek in een zigzaggende beweging geplaatst waardoor er lussen ontstaan waar de veters doorheen gaan. Dit valt vooral op bij de zwarte colorway aangezien hier deze elastieken wit gekleurd zijn.

Met deze futuristische sneakers aan je voeten zal je sowieso al de aandacht trekken, maar in het donker al helemaal! er zijn namelijk reflecterende elementen verwerkt op de upper. Daarnaast is de bulky zool natuurlijk ook een echte eyecatcher. Ondanks dat de uppers alleen voorzien zijn van wit en zwart, vind je op de outsole nog een extra kleur. Bij de witte colorway vind je onder de sneaker rode accenten. Bij de zwarte zijn deze accenten paars gekleurd. Benieuwd hoe al deze details zijn geplaatst op de Puma LQD Cell Omega? Scroll dan snel verder om de foto’s te bekijken.

Donderdag 8 augustus zullen deze twee colorways releasen voor een prijs van €110,-. Houd de releasekalender in de gaten om te zien bij welke stores jij deze paartjes kan bemachtigen.


Puma LQD Cell Omega Density 'White'

370736-02 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Puma LQD Cell Omega Density 'Black'

370736-01 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders
Images by: Solebox