Skip to content
Upcoming

Puma komt met de nieuw ‘Storm’ en dropt meteen 7 colorways.

22 mei 2019 15:08
Puma komt met de nieuw ‘Storm’ en dropt meteen 7 colorways.

Puma heeft laten weten dat ze een nieuw model op de markt gaan brengen: de Storm. Om even met de vuist op tafel te slaan brengen ze meteen zeven colorways uit. Dit model heeft iets weg van de Thunder Spectra.

De details

De Puma Storm combineert een upper van stevig mesh en zachte suède panelen. Op de tong staat “Puma” uitgeschreven en op de hak staat het bekende logo van het merk. Dit silhouet is geïnspireerd op de natuur, daarom zit hij ook op een CMEVA sole dat iets weg heeft van een wolk. Vandaar ook de naam van het model.

Twee van de zeven modellen hebben een vrij simpele colorway, maar spatten toch van het doek af. Dit zijn de Triple White en de Triple Black colorways. Daarnaast heb je ook nog de twee Storm ‘Blue’ colorways. Deze twee zien er ongeveer hetzelfde uit maar zijn toch totaal verschillend. De eerste heeft een grijze upper terwijl de tweede een zwarte heeft en fel gele details. Vervolgens zijn er nog twee colorways die op elkaar lijken, namelijk de Storm ‘Nougat’ en de Storm ‘Beige’. Beide colorways hebben een licht beige kleur alleen heeft de ‘Nougat’ een paarse achterkant terwijl de ‘Beige’ een roze achterkant heeft. Ten slot hebben we er nog één over, de Storm ‘Blue Red’. De achterkant van deze schoen is rood van kleur, de voorkant is zwart en het middenstuk is grijs met blauw.

Alle zeven colorways komen op donderdag 23 mei uit en hebben een prijskaartje van €90,-. Kan jij niet wachten op deze releases en wil je weten waar en hoe laat deze sneakers uit gaan komen? Kijk dan snel even onze releasekalender.


Puma Storm Origin 'Blue Red'

369770-03 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

Puma Storm Origin 'Triple Black'

369770-02 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Puma WMNS Storm Origin 'Beige'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Puma Storm Origin 'Triple White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Puma Storm Origin 'Blue'

369770-01 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Puma Storm Origin 'Nougat'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Snipes

Puma WMNS Storm Origin 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Puma
Uitgelichte afbeelding: Snipes