Skip to content
Upcoming

Puma Future Rider heeft een heerlijke colorway gekregen voor heren

3 juni 2020 22:49
Puma Future Rider heeft een heerlijke colorway gekregen voor heren

Puma Future Rider is een vrij nieuw model en heeft ontzettend gave en flitsende colorways mogen meemaken. Dit keer heeft dit nieuwste model een wat rustigere uitstraling en krijgt klassieke kleuren. Het merk zet groot in op nostalgie en verweven tegelijkertijd moderne ontwerptaal in zijn recente reeks archief geïnspireerde releases. Inmiddels is de ‘Stream On’, de naam van deze colorway is inmiddels al verkrijgbaar! De sneaker zijn er bij Puma en Puma retailers en gaan best hard, lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

PUMA FUTURE RIDER ‘STREAM ON’ | 371530-02

De future rider van Puma staat bekend om zijn levendige kleurenblokkering die je laat denken aan populaire hardlopers uit de jaren ’80. Maar de sneaker spreekt ook agressieve, futuristische esthetiek die de sneakerindustrie domineert. De Future Rider is een geheel nieuw model maar toch is die geïnspireerd op de Puma Fast Rider. Een hardloopschoen uit de jaren ’80. Het herenmodel is gemaakt van wit mesh met een donkerblauw suede en een ander grijs paneel. Rode accenten geven het paar dat extra pit dat ze nog nodig hebben. aan de Rider Foam tussenzool is er gekozen voor een rubberen buitenzool. Hier staat het model ook bekend om, om de gripvolle wafelachtige zolen die zeker weten opvallen. Dit wordt afgewisseld met een mix van textiel zoals functioneel ripstop nylon en boterzacht suede dat moderne materialen moeiteloos combineert met Puma modellen.

Release info

Inmiddels is dit heerlijke paar al uit. De Future Rider in een ‘Stream On’ colorway! De sneakers zijn inmiddels al verkrijgbaar bij Puma en Puma retailers. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 81,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Puma Future Rider 'Stream On'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Asphaltgold & Bijsmaak