Skip to content
Newsfeed

PUMA en Rhuigi vieren de diversiteit en rijkdom van New York

3 september 2023 08:08
PUMA en Rhuigi vieren de diversiteit en rijkdom van New York

Mode enthousiastelingen, deze is speciaal voor jullie! PUMA is weer terug meer een frisse collectie, ditmaal in samenwerking met de ontwerper Rhuigi Villaseñor. Lees daarom snel verder voor alle details over de creatieve partnerschap tussen PUMA en Rhuigi dat de streetstyle- en modewereld een eigen karakter geeft.

Rhuigi Villaseñor is een ontwerper afkomstig uit Los Angeles en richtte het high-end modemerk R H U D E op in 2016. Niet alleen in het leven, ook in zijn ontwerpproces hecht hij veel waarde aan kwaliteit, comfort en het authentiek blijven aan je eigen persoonlijkheid.

In de meest recente ‘New York Worldwide’ collectie wordt de diversiteit en culturele rijkdom van de vijf stadsdelen van New York gevierd.

De collectie omvat diverse kledingstukken, waaronder T-shirts, shorts en broeken. Daarnaast zijn er drie sneakers verkrijgbaar. Het Puma Clyde model staat hierbij centraal en is beschikbaar in zowel een low als mid variant. Verder zijn er ook verschillende accessoires beschikbaar, zoals petten en tassen.

Hieronder hebben we enkele van onze favoriete items uitgelicht:

Dit was slechts een selectie uit de PUMA x Rhuigi collectie. Ga daarom nu snel naar de website van PUMA om de hele collectie te bekijken!