Skip to content
Newsfeed

PUMA en Jack Grealish onthullen de nieuwe PUMA Palermo

18 oktober 2023 16:42
PUMA en Jack Grealish onthullen de nieuwe PUMA Palermo

Op 20 oktober 2023 zullen er diverse PUMA Palermo colorways gaan droppen. Om dit aan te kondigen heeft PUMA zijn allereerste Palermo-campagne gelanceerd. Met in de hoofdrol niemand minder dan Jack Grealish, de geliefde middenvelder van Manchester City, die zowel op als buiten het veld een stijlicoon is.

De Palermo-sneaker maakte oorspronkelijk deel uit van een collectie PUMA-sneakers die een eerbetoon brachten aan enkele van de beroemdste hoofdsteden van Europa, waaronder Londen, Oslo en meer.

Het is meer dan 45 jaar geleden dat de sneaker voor het eerst werd uitgebracht, nu in oktober 2023 legt het nieuwste pack de essentie van reizen van stad naar stad vast met een reeks nieuwe kleuren.

PUMA Palermo
Foto’s van PUMA

Het silhouet behoudt zijn retro-geïnspireerde T-toe, klassieke gumzool en het kenmerkende label met PUMA branding in goud. De bescheiden esthetiek van de Palermo past perfect bij de huidige trend van ‘less is more’.

PUMA Palermo
PUMA Palermo

In de onlangs gelanceerde campagne omarmt Jack Grealish de moeiteloze Italiaanse stijl en combineert hij het DNA van het verleden en het heden van voetbal. De beelden tonen Grealish die zijn eigen draai geeft aan de Palermo.

Hierbij combineert hij het silhouet met diverse looks, waaronder klassieke lichtgewassen denim tot oversized overjassen, en zelfs sportieve outfits zoals een PUMA tricot met bijpassende bordeauxrode ribfluwelen broek.

Er zullen zes nieuwe colorways van de PUMA Palermo gaan droppen op 20 oktober 2023. Dit markeert het begin van een nieuw hoofdstuk, want PUMA onthult dat er nog veel meer in petto is voor het jaar 2023. Benieuwd naar meer aankomende releases? Klik dan op de button hieronder!