Skip to content
Newsfeed

PUMA eert Breast Cancer Awareness Month met de MB.01

28 september 2023 09:48
PUMA eert Breast Cancer Awareness Month met de MB.01

In 2021 introduceerde PUMA een opvallende basketbalschoen die al snel de aandacht trok: de MB.01. Terwijl LaMelo Ball, een opkomend talent in de NBA, komend seizoen zijn derde signature silhouet draagt, blijft het merk de lat hoog leggen met het ontwerpen van nieuwe colorways. Op vrijdag 29 september 2023 brengen ze een eerbetoon aan de Breast Cancer Awareness Month met een speciale Pink Alert-release.

De aankomende colorway komt bijna volledig in een neonroze tint, van de veters en de mesh tong tot de TPU-overlays, geborduurde vleugels en semi-transparante buitenzool. Een mooi detail is het Pink Ribbon symbool dat te zien is in het helder wit, boven het logo van LaMelo op de tong. Ook de branding op de hiel en de tekst ‘Not From Here’ hebben een witte kleur gekregen, waardoor deze opvallend afsteken tegen het roze bovenwerk.

Wat deze release nog mooier maakt, is dat een gedeelte van de opbrengst wordt gedoneerd aan borstkankeronderzoek en -preventie. Hierdoor krijg je niet alleen een stijlvolle en comfortabele basketbalschoen, maar draag je tegelijkertijd ook bij aan een positieve impact in de strijd tegen deze ziekte.

De PUMA MB.01 ‘Breast Cancer Awareness’ zal gaan droppen op vrijdag 29 september 2023. Hieronder kun je de sneaker in detail bekijken! Ben je benieuwd naar meer PUMA releases? Klik dan op de button!

PUMA MB.01
PUMA MB.01
PUMA MB.01
PUMA MB.01