Skip to content
Upcoming

Nieuwe beelden van de upcoming PSG x Air Jordan 4 collab

16 juli 2020 17:16
Nieuwe beelden van de upcoming PSG x Air Jordan 4 collab

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de samenwerking tussen PSG x Jordan Brand. Dit keer hebben zij samen het Air Jordan 4 model omgetoverd in een prachtige PSG x Air Jordan 4.

Er is in 2020 al veel aandacht besteed aan het Air Jordan 4 model. We zagen bijvoorbeeld de ‘Black Cat’ colorway al voorbij komen, maar ook het ‘Metallic Pack’. Daarnaast zien we op 25 juli 2020 de Off-White x Air Jordan 4 in een ‘Sail’ colorway verschijnen. Al met al in 2020 een prachtig jaar voor het populaire Air Jordan 4 model.

PSG x Air Jordan 4 ‘White/Bordeaux’ | CZ5624-100

In juni doken de eerste beelden op van de samenwerking, maar nu hebben we een gedetailleerde look op de sneaker. De sneaker beschikt over een klassieke lederen basis met hierop verschillende overlays in bordeaux kleuren, zoals op de hak, eyestays en midsole. Verder is er zwart te vinden op de sockliner, midsole en op de branding, zowel op de tong als hiel.

Release

Volgens geruchten komt de sneaker in september 2020 uit en zal hij droppen in maten voor volwassenen en kinderen. Houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en scroll naar beneden voor nieuwe foto’s.

PSG x Air Jordan 4
PSG x Air Jordan 4
Images by @zsneakerheadz