Skip to content
Brand

Profiteer van hoge kortingen tijdens de PUMA Holiday sale

16 december 2022 15:12
Profiteer van hoge kortingen tijdens de PUMA Holiday sale

Bij PUMA scoor je nu jouw kerst- en winteroutfits met hoge kortingen. Het Duitse sportmerk komt met hoge kortingen voor het gehele gezin. Tot 18 december 2022 profiteer je met de kortingscode HOLIDAY van een extra 20% korting bovenop sale items. Bij besteding van €150 of meer, loopt deze korting op tot wel 30%. Bekijk hier een aantal picks uit de PUMA Holiday sale.

Mirage Sport Hacked Safari

PUMA Mirage Sport Hacked Safari sneakers
PUMA Mirage Sport Hacked Safari sneakers

De Mirage Sport Hacked Safari is er eentje voor de heren en heeft een opvallend silhouet. De sneaker combineert verschillende aardetinten. Het bovenwerk kleurt groen en de overlays hebben verschillende bruintinten gekregen. De mudguard is van suède. Op het middenpaneel is het PUMA logo geplaatst en oranje details geven de sneaker een speelse twist.

PUMA Mayze Muted Animal

PUMA Mayze Muted Animal sneakers voor dames
PUMA Mayze Muted Animal sneakers voor dames

De Mayze Muted Animal sneaker heeft een chunky design. De sneaker kleurt grijs met wit en is voorzien van een platformzool. Het bovenwerk is van leer en kleurt wit. Overlays op de hiel en neus kleuren grijs. Op het middenpaneel is het PUMA logo gezet. Met de treklus op de hiel is de sneaker gemakkelijk aan te trekken.

Essentials hoodie heren

PUMA Essentials lange hoodie met rits voor heren
PUMA Essentials lange hoodie met rits voor heren

De PUMA Essentials hoodie is een must voor elke kledingkast. Het item kleurt zwart en heeft een relaxed fit. Op de borst is het PUMA logo in het wit gezet. De hoodie is van zacht materiaal. De capuchon is te verstellen met de trekkoorden.

Downtown vest dames

PUMA Downtown vest voor dames
PUMA Downtown vest voor dames

Het Downtown vest voor dames heeft een retro look. Het item kleurt zwart en heeft het PUMA logo op de borst. De combinatiemogelijkheden met dit vest zijn eindeloos, of je nu gaat voor een klassieke of sportieve look. Ook dit item is met extra 20% korting af te rekenen.

Classics Tech herenbroek

Classics Tech herenbroek
Classics Tech herenbroek

De PUMA Classics Tech broek voor heren is geschikt voor iedere workout. Het item kleurt zwart en heeft grijze details. Op de heup is het PUMA logo geplaatst. De broek is met de trekkoorden bij de heup te verstellen.

Smash v2

PUMA Smash v2 sportschoenen
PUMA Smash v2 sportschoenen

De PUMA Smash V2 heeft een klassieke look. Het model doet denken aan de PUMA Suede, een fan favourite bij PUMA. De sneaker komt in zacht suède en kleurt dieprood. Op de tong en middenpaneel is het PUMA logo in het goud gezet, dit geeft de Smash V2 een chique twist.

Snow Tiger kort strak T-shirt

PUMA Snow Tiger kort strak T-shirt
PUMA Snow Tiger kort strak T-shirt

Het Snow Tiger shirt voor dames is ook tijdens de Holiday sale van PUMA te verkrijgen. Het item heeft een elegante look en is zowel tijdens een work-out te dragen, als in een lifestyle outfit. Het shirt kleurt beige en heeft een gestreept motief. Op de hals zijn dynamische strepen gezet in glimmend roze. Het PUMA logo op de borst kleurt wit.

Mayze Stack Beautiful Flaw

Mayze Stack Beautiful Flaw sneakers voor dames
PUMA Mayze Stack Beautiful Flaw sneakers voor dames
PUMA Mayze Stack Beautiful Flaw sneakers voor dames

De Mayze Stack Beautiful Flaw voor dames is uniek in zijn soort. De sneaker haalt inspiratie uit de welbekende PUMA Mayze, en voegt hier verschillende elementen aan toe. Het model is voorzien van plateauzool. Het bovenwerk kleurt beige en combineert de materialen suède en leer. Blauwe accenten geven het model een speelse twist.

Evostripe hoodie voor heren

Evostripe hoodie voor heren
Evostripe hoodie voor heren

Tot slot kun je in de PUMA Holiday sale ook deze Evostripe hoodie voor heren met extra korting scoren. Het item kleurt groen en heeft het PUMA logo op de borst. De hoodie is gemaakt met vochtafvoerende dryCELL-technologie, wat ervoor zorgt dat jij droog blijft tijdens jouw work-out.

Dit zijn een aantal picks uit de PUMA Holiday sale. De sale loopt tot 18 december 2022, dus check snel de website van PUMA. Met de kortingscode HOLIDAY profiteer je van 20% korting bovenop sale items. Bij besteding van €150 of meer, loopt deze korting op tot wel 30%. Klik op de button hieronder om de PUMA Holiday sale te bekijken.