Skip to content
Newsfeed

Profiteer van hoge kortingen op BAPE bij solebox

14 november 2023 10:45
Profiteer van hoge kortingen op BAPE bij solebox

Profiteer nu van 33% korting op aankoop van twee of meer BAPE artikelen bij solebox. De korting is alleen toepasbaar op BAPE artikelen. Je hebt geen kortingscode om te profiteren van de korting. De sale loopt van 14 tot 16 november 2023, 23:59 uur, dus wees er snel bij!

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe sneakers, dan is solebox de plek voor jou. De sneaker retailer heeft een breed aanbod aan sneakers, kleding en accessoires van merken als Nike, adidas, New Balance en BAPE. De komende twee dagen profiteer je nu ook van 33% korting op BAPE artikelen.

BAPE, kort voor A Bathing Ape, is een Japans streetwear merk, opgericht in 1993 door Nigo (Tomoaki Nagao). Het merk staat bekend om de welbekende ABC-camo print, die op kleding items en sneakers verschijnt. Een van de bekendste silhouetten van BAPE, is de BAPE STA – ook deze is te verkrijgen in de solebox sale.

Bij aankoop van twee of meer BAPE producten profiteer je van 33% korting bij solebox. De korting loopt tot 16 november 2023 23:59 uur. Bekijk de uitgebreide collectie via de knop hieronder. Voor de sale heb je geen kortingscode nodig, de korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen.

* De getoonde prijzen zijn van toepassing bij aankoop van minimaal twee artikelen.