Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 25% korting op de Air Jordan Special collectie bij AFEW

10 juli 2023 11:00
Profiteer van 25% korting op de Air Jordan Special collectie bij AFEW

Bij AFEW profiteer je nu met de exclusieve Sneakerjagers kortingscode van 25% korting op de Air Jordan Special collectie. In deze collectie vind je verschillende colorways van de Air Jordan 1, Air Jordan 2 en Air Jordan 5. De exclusieve kortingscode SJAJ25 loopt van 10 tot en met 11 juli 2023.

Mocht je nog op zoek zijn naar unieke sneakers voor de zomer, dan is de Air Jordan Special collectie van AFEW zeker het bekijken waard. De collectie bestaat namelijk uit unieke colorways van verschillende Jordan Brand silhouetten. Met de Sneakerjagers kortingscode SJAJ25 profiteer je nu ook nog van 25% korting!

Naast de Air Jordan 2 Retro ‘Neutral Grey’ en de Air Jordan 1 Retro Hi OG Craft ‘Skyline’, vind je nog veel meer unieke colorways in de AFEW collectie. Klik op de knop hieronder en bekijk de Air Jordan Special collectie bij AFEW.

De 25% korting wordt toegepast bij het invoeren van de speciale kortingscode SJAJ25. Vergeet deze niet aan je winkelwagentje toe te voegen bij het afrekenen van je aankoop! De sale loopt van 10 tot en met 11 juli 2023, dus wees er snel bij!