Skip to content
Staff Picks

Members profiteren van 25% korting op alles tijdens Nike Cyberweek

24 november 2022 11:58
Members profiteren van 25% korting op alles tijdens Nike Cyberweek

De Nike Cyberweek is in volle gang. Op 25 november is het Black Friday en Nike viert dit met 25% korting op alles. Met de kortingscode GOBIG22 profiteren Nike Members van 25% korting op hun volgende bestelling. De actie loopt van 24 november 2022 08:00 uur tot 29 november 2022 09:00 uur. Bekijk hier een aantal favoriete picks.

Go Big

Tijdens de Nike Cyberweek profiteer je van hoge kortingen. In de afgelopen dagen kwam Nike al met verschillende kortingen in aanloop van Black Friday op vrijdag 25 november 2022. Vanaf 24 november 2022 08:00 uur profiteren Nike Members van maar liefst 25% korting op alles (*er zijn uitzonderingen van toepassing).

Met de kortingscode GOBIG22 kun je profiteren van de kortingscode. Mocht je nog geen Nike Member zijn, meld je dan aan met de button hieronder. De sale loopt tot 29 november 2022 09:00 uur.

Nike Air Force 1 Low Retro

Nike Air Force 1 Retro
Nike Air Force 1 Low Retro

Een opvallend item uit de Nike Cyber Week sale, is de Nike Air Force 1 Low Retro. Dit omdat de Air Force 1’s niet vaak in de sale te verkrijgen zijn. De sneaker kleurt wit met ‘Chocolate’ bruin en viert het 40-jarige bestaan van het silhouet. Zo komt de sneaker in een custom shoebox met een tandenborstel waarmee je het paartje schoon kunt maken.

Nike x Billie Eilish Air Force 1 High ’07

Billie Eilish x Nike Air Force 1 07
          Nike x Billie Eilish Air Force 1 High '07

De Nike x Billie Eilish Air Force 1 High ’07 is ook met 25% korting te verkrijgen met de Nike Black Friday korting. De sneaker is ontworpen in samenwerking met artieste Billie Eilish en heeft een opvallend design. Over het hele bovenwerk zijn straps geplaatst. De sneaker is van suède en op de vetertag is Billie’s logo geplaatst.

Nike Club+ bodywarmer

Nike Club bodywarmer
Nike Club+ bodywarmer

Deze Nike Club+ bodywarmer heeft een zachte feel. Het item is van fleece en kleurt beige. Op de voorzijde is een zwarte pocket geplaatst met het Nike logo erop gestitched. De bodywarmer is reversible en kan ook met de zwarte, nylon zijde naar buiten gedragen worden.

Sportswear Essential joggingbroek

Nike Sportswear Essential Collection
Nike Sportswear Essential Collection
Nike Sportswear Essential Collection

Deze joggingbroek is er eentje voor de dames en komt in een lichte, beige colorway. De broek is gemaakt van zacht fleecestof en heeft een soepele pasvorm. Op de voorzijde is het Nike logo in het wit gestitched. De elastische banden bij de heupen en enkels houden de broek op zijn plaats.

Nike Air Force 1 Sculpt

Nike Air Force 1 High Sculpt
Nike Air Force 1 Sculpt

De Nike Air Force 1 Sculpt heeft een retro uitstraling. De sneaker is gemaakt met premium leer en kleurt off-white. Een opvallend detail op deze Air Force 1, is de cut-out Swoosh op het middenpaneel. Deze kleurt hier lichtgrijs. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een retro touch.

Sportswear Sole T-shirt

Nike Sportswear Mens Sole shirt
Nike Sportswear Sole T-shirt

Een ander item dat tijdens de Nike Cyberweek met 25% korting afgerekend kan worden, is dit Sportswear Sole shirt. Het item kleurt wit en heeft een vrolijke print op de voor- en achterzijde. Het shirt heeft een relaxte pasvorm en is gemaakt van 100% katoen.

Nike Sportswear Plush

Nike Faux Fur jack
Nike Sportswear Plush

Het Nike Sportswear Plush jack is er eentje voor de dames en is een steal voor komend winterseizoen. Het jack kleurt off-white en heeft over het hele silhouet Swooshes geplaatst. Het jack is van fleece en heeft een ritssluiting. Ook is het jack voorzien van zakken.

Blazer Mid ’77 Jumbo

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo

Ook de Blazer Mid ’77 Jumbo is met 25% korting te verkrijgen tijdens de Nike Cyberweek sale. De sneaker haalt inspiratie uit de classic Blazer Mid ’77 en voegt een oversized Swoosh op het middenpaneel toe. De kraag is van elastisch materiaal, wat het een comfortabele sneaker maakt.

Nike Air Max 90 ‘Tan’

Nike Air Max 90 Tan
Nike Air Max 90 Tan
Nike Air Max 90 Tan

De Nike Air Max 90 ‘Tan’ heeft een warme, beige colorway en combineert verschillende materialen op het bovenwerk. Suède en leren overlays geven de sneaker een chique look en de oranje accenten op de neus en hiel zorgen voor een frisse twist. De Air Unit kleurt oranje en zorgt voor demping bij elke stap.

Sportswear draagtas van imitatiebont

Nike Sportswear Draagtas van imitatiebont
Sportswear Draagtas van imitatiebont

We sluiten onze top picks uit de Nike Black Friday sale af met deze Nike tas van imitatiebont. Het item kleurt lichtgrijs en heeft een zachte feel. Op de voorzijde de Swoosh in het wit geplaatst. De tas heeft een ruim opbergvak en heeft meerdere vakken zodat je spullen goed opgeborgen zijn.

Dit zijn een aantal opvallende items uit de Nike Cyberweek sale. Van 24 tot 29 november 2022 09:00 uur profiteer je met de kortingscode GOBIG22 van 25% korting op alles (*er zijn uitzonderingen van toepassing). Let op: voor deze actie moet je Nike Member zijn.