Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 25% korting in de solebox Fall sale

8 oktober 2023 15:00
Profiteer van 25% korting in de solebox Fall sale

De herfst is begonnen en dit viert solebox met een unieke sale. Van 6 oktober tot 8 oktober 2023 23:59 uur profiteer je van 25% korting op de gehele collectie (met enkele uitzonderingen). Vergeet niet de kortingscode FALL25 toe te voegen bij het afrekenen van je aankoop. Lees hier meer over de solebox Fall sale.

Speciaal voor de herfstdagen profiteer je nu van 25% korting op kleding, sneakers en accessoires bij solebox. De sneaker retailer heeft een breed aanbod online. In de collectie vind je sneakers van merken als Nike, adidas, PUMA, New Balance en velen meer. Naast de uitgebreide collectie online heeft solebox ook verschillende vestigingen in Europa, waaronder de vestiging in Amsterdam.

In de solebox Fall sale vind je items voor hem en haar. De kortingscode FALL25 is op de gehele collectie toepasbaar, met enkele uitzonderingen. In de collectie vind je modellen als de Nike Air Max 1, Air Jordan 1 High, BAPE STA, New Balance 550 en vele meer. Ook kleding items van merken als Carhartt WIP, The North Face en Pleasures zijn in de sale te vinden.

De solebox Fall sale loopt tot 8 oktober 2023 23:59 uur, dus wees er snel bij. Vergeet niet de kortingscode FALL25 toe te passen bij het afrekenen van je aankoop. Klik op de knop hieronder om de collectie van solebox te bekijken.