Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 23% korting op Nike en Jordan items bij BSTN

23 augustus 2023 20:00
Profiteer van 23% korting op Nike en Jordan items bij BSTN

Bij BSTN profiteer je nu van 23% korting op Nike en Jordan artikelen. In het assortiment van BSTN vind je voor zowel de dames als heren een hoop sneakers, kleding en accessoires van Nike en Jordan. De kortingscode EXTRA23 geldt van 23 tot 25 augustus 2023 23:59 uur.

De sneakers en kleding items van de merken Nike en Jordan zijn geliefd door velen. Van de klassieke Nike Air Force 1 tot aan de Air Jordan 1 High, veel van de populaire silhouetten zijn te vinden in de BSTN collectie. Momenteel kun je de sneakers met korting scoren bij de online webstore.

De kortingscode is exclusief toe te passen op Nike en Jordan items. Voeg de kortingscode EXTRA23 toe bij het afrekenen van je items. De code is van 23 tot 25 augustus 2023 23:59 uur toepasbaar. Klik op de button hieronder om de collectie bij BSTN te bekijken.

Mocht je meer van dit soort items en promoties willen zien, neem dan een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina. Ook via de Sneakerjagers app blijf je op de hoogte van de laatste sales, releases en restocks.