Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 15% korting met de solebox Footwear Cart Deal

27 oktober 2023 13:13
Profiteer van 15% korting met de solebox Footwear Cart Deal

Bij solebox scoor je nu je favoriete silhouet met 15% korting tijdens de Footwear Cart Deal. De deal geldt van 26 oktober tot 29 oktober 2023 23:59 uur. In de solebox Footwear Cart Deal collectie vind je sneakers van merken als Air Jordan, Salomon, Nike, adidas en vele meer.

Sneaker retailer solebox is de plek voor sneakers. Met vestigingen door heel Europa, waaronder een in Amsterdam, is de store een welbekend fenomeen bij sneakerliefhebbers. Naast sneakers verkoopt solebox ook kleding, accessoires, huisdecoratie en boeken.

Bij solebox profiteer je nu van 15% korting op geselecteerde sneakers. De Footwear Cart Deal heeft geen kortingscode, de korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen. In de collectie vind je modellen als de Nike Dunk Low, Air Jordan 1 High OG, adidas Samba OG en vele meer.

De Footwear Cart Deal duurt tot 29 oktober 2023 23:59 uur. Je hebt dus geen kortingscode nodig om te kunnen profiteren van de 15% korting. Klik op de knop hieronder om de sale collectie bij solebox te bekijken.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date