Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 10% korting op Nike Dunk bij solebox

28 september 2023 16:03
Profiteer van 10% korting op Nike Dunk bij solebox

Bij solebox profiteer je tijdelijk van 10% korting op Nike Dunk. Of je nu op zoek bent naar een High of Low top, bij solebox vind je jouw silhouet in je favoriete colorway. De sale loopt van 26 september 00:00 uur tot 1 oktober 2023 23:59 uur. De korting wordt automatisch berekend bij het afrekenen.

De Dunk is misschien wel een van Nike’s populairste silhouetten. De Nike Dunk High werd in 1985 geïntroduceerd als basketbalschoen. Later kreeg het geliefde silhouet er een Low-top variant bij. Het model deelde hetzelfde bovenwerk als de High variant, maar kwam met een lage kraag.

In de afgelopen jaren is de sneaker uitgegroeid tot een echte klassieker. Met colorways als de ‘Panda’, ‘Vintage Navy’, ‘Valerian Blue’ en nog velen meer is er voor ieder wat wils. Bij solebox vind je een uitgebreide collectie aan Nike Dunk silhouetten en colorways die nu met korting te verkrijgen zijn.

In de collectie van solebox vind je sneakers voor dames en heren. Naast Nike Dunk heeft solebox ook een breed aanbod aan sneakers van merken als adidas, New Balance, BAPE, Converse en velen meer. Naast de uitgebreide online collectie heeft solebox ook verschillende vestigingen in Europa, waaronder een in Amsterdam.

De Nike Dunk actie bij solebox start op 26 september 00:00 uur en loopt tot 1 oktober 2023 23:59 uur. Klik op de knop hieronder en bekijk de Dunk collectie bij solebox. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.