Skip to content
Newsfeed

Profiteer nu van 23% korting op Nike & Jordan met de BSTN Sale

6 oktober 2023 10:54
Profiteer nu van 23% korting op Nike & Jordan met de BSTN Sale

Liefhebbers van Nike en Jordan Brand, BSTN heeft iets geweldigs voor jullie! Je profiteert nu van 23% korting op verschillende Nike en Jordan artikelen met de BSTN Sale. Lees snel verder om te ontdekken hoe je van deze exclusieve korting gebruik kunt maken.

BSTN is een toonaangevende sneaker- en streetwearwinkel die een uitgebreide selectie biedt van trendy sneakers, kleding en accessoires van vele topmerken. De winkel staat bekend om zijn exclusieve releases en modieuze assortiment, waardoor het een populaire bestemming is voor sneakerliefhebbers en streetwear-fans wereldwijd.

En nu kun jij deze artikelen shoppen, terwijl je profiteert van 23% korting! Je hoeft hier enkel de code “EXTRA23” voor te gebruiken. Let wel op, want de aanbieding is al van start en is slechts t/m 8 oktober 2023 geldig.

Om je een idee te geven wat je te wachten staat, hebben we hieronder enkele van onze favoriete items uit de BSTN Sale uitgelicht:

Wacht dus niet te lang en maak gebruik van deze exclusieve kans! Het volledige Nike en Jordan assortiment van de sale vind je op de BSTN website!

BSTN Sale Nike Jordan