Skip to content
Upcoming

Preview: Nike Air Force 1 Low P(HER)SPECTIVE

13 mei 2020 13:23
Preview: Nike Air Force 1 Low P(HER)SPECTIVE

Nike brengt in samenwerking met Foot Locker, twee gloednieuwe colorways uit. Deze colorways vinden plaats op de Air Jordan 1 en op de Nike Air Force 1. De perfecte combinatie als je het ons vraagt. De twee zijn hard opzoek geweest naar een passend thema en uiteindelijk hebben ze die gevonden. Het thema voor deze colorways is namelijk ‘ruimte’. Daarbij is de Air Force 1 subtieler dan de Air Jordan 1, maar dit blijven twee te gekke colorways. De Air Force 1 beschikt over een paar toffe details die je niet kunt missen!

Nike Air Force 1 ‘P (HER) SPECTIVE’

Deze Air Force 1 ‘P (HER) SPECTIVE’ heeft een bijzondere colorway gekregen. Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat deze gemaakt is van suède gekleed in een violet kleur. Daaroverheen zien we belangrijke details, zo heeft de Swoosh een zilverkleurig metallic effect gekregen. De Swoosh is omlijnd door de kleuren roze en volt. Het metallic effect komt terug in het branding-logo op de tong en op de hiel. Daarbij is de kleur roze weer te zien in het logo op de tong en is de volt kleur weer te zien in het logo op de hiel. Als we verdergaan naar de midsole zien we dat deze een witte kleur heeft gekregen, terwijl de outsole beschikt over een violet kleur.

Deze nieuwe Nike Air Force 1 Low P(HER)SPECTIVE komt in juni 2020 exclusief op Footlocker.com, alleen in damesmaten en voor een prijs van rond de €110,-. Daarnaast is de verwachting dat deze ook op nike.com verkrijgbaar zal zijn. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Check daarbij hieronder nog de foto’s van de sneaker. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Nike Air Force 1 'P (HER) SPECTIVE'
Nike Air Force 1 'P (HER) SPECTIVE'
Images by sneaker news