Skip to content
Newsfeed

Eerste Prada x adidas Football collab komt binnenkort uit

24 mei 2023 15:00
Eerste Prada x adidas Football collab komt binnenkort uit

De eerste Prada x adidas Football collectie komt binnenkort uit. Dit seizoen geven het Italiaanse modehuis en het Duitse sportmerk een nieuwe betekenis aan de wereld van voetbal en komen drie high-end designs. De Prada x adidas Football collab komt met de Predator Accuracy, de Copa Pure en de X Crazyfast.

Voetbal en high-end fashion gaan tegenwoordig hand in hand. In de afgelopen jaren hebben we verschillende campagnes gezien waarin voetballers en clubs samenwerkten met grote modehuizen. Denk hierbij aan Raheem Sterling en Trent Alexander-Arnold voor Bottega Veneta, Kylian Mbappé en Son Heung-Min als wereldwijde ambassadeurs voor Dior en Burberry. Of Napoli die een partnerschap aanging met Armani en AC Milan die Off-White als officiële designer van de club toewees.

Nu komen adidas en Prada voor het eerst samen en komen met drie silhouetten. De Predator Accuracy, Copa Pure en de X Crazyfast zijn opnieuw vormgegeven door de welbekende Prada’s Linea Rossa-lijn. Dit betekent luxere materialen en indrukwekkende details, wat niets minder is dan je zou verwachten van een Prada x adidas voetbal collectie.

AS Roma-speler en wereldbekerwinnaar Paulo Dybala zal de drie samenwerkingsmodellen presenteren. De schoenen hebben comfortabele voeringen en het bovendeel is gemaakt van het fijnste Italiaanse leer. De Predator Accuracy, de Copa Pure en de X Crazyfast zullen komen in een rode, zwarte en zilveren colorway.

De adidas x Prada Football-collectie wordt uitgebracht op 22 mei 2023 via de adidas CONFIRMED-app. De release op de Prada website volgt op 26 mei 2023.

Als je op de hoogte wilt blijven van releases zoals deze, zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers-nieuwspagina bekijkt.

Prada x adidas Football
Prada x adidas Football
Prada x adidas Football