Skip to content
Newsfeed

Ready up voor de release van de PRADA x adidas Luna Rossa 21

15 juli 2021 19:00
Ready up voor de release van de PRADA x adidas Luna Rossa 21

Aankomende maandagochtend, 19 juli 2021, brengen PRADA x adidas om 10:00u ’s ochtends een nieuwe collab uit! Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op het Luna Rossa 21 silhouet. Er zullen twee colorways verschijnen, een grijze en een zwarte.

Voor deze samenwerking is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal en het bovenwerk is gemaakt van PRIMEGREEN materiaal, terwijl de midsole beschikt over het kenmerkende BOOST materiaal. Op de zijkanten van de sneaker zijn de kenmerkende Three Stripes terug te vinden, terwijl er op de hak een rode streep loopt met ‘PRADA’ branding. Ook onder de sneaker is nog adidas en PRADA branding terug te vinden. Om het af te maken is er gekozen voor de EVA-tong die de sneaker een eenvoudige look geven.

Eerder zeiden we het al, maar we zullen het nogmaals herhalen. Aankomende maandag, 19 juli 2021, zal de PRADA x adidas Luna Rossa 21 verschijnen via adidas.nl om 10:00u ’s ochtends voor een nieuwprijs van €550,-. Scroll naar beneden voor foto’s en houd onze Releasekalender in de gaten voor meer releases.


PRADA x adidas
PRADA x adidas
PRADA x adidas
PRADA x adidas