Skip to content
Upcoming

Prada en adidas brengen drie luxe Superstars uit

1 september 2020 14:20
Prada en adidas brengen drie luxe Superstars uit

Voor de tweede keer bundelen Prada en adidas hun krachten. De twee merken brengen samen nieuwe kleurencombinaties uit van de “Prada Superstar.” Al eerder was een soort gelijke sneaker te krijgen met een bijbehorende adidas X Prada tas. Nu is de Prada Superstar ook los te bemachtigen in drie nieuwe colorway’s. Core Black, White Black en Silver White. De sneakers komen uit op 8 september via de adidas app.

De exclusieve Prada Superstar sneakers combineren het iconische Superstar model van adidas met het het uitzonderlijke kwaliteit. Ook bij deze samenwerking wordt de sneaker handgemaakt in Italië. De Prada Superstar is, volgens Prada’s sneaker specialisten, de perfecte combinatie van luxe met een sportieve look.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van kalfsleer. Het Prada-logo is te vinden op de tong en aan de zijkant van de sneaker. Zoals we gewend zijn, heeft ook deze Superstar een rubberen zool met stevige neus en versterkte stiknaden. Ook heeft de sneaker katoenen veters in bijbehorende kleur.

De adidas, Prada samenwerking komt al snel. 8 September is de Prada Superstar te koop, in de 3 nieuwe kleuren, via de adidas app. De prijs van de nieuwe sneaker is €449,95. Ben jij ook benieuwd hoe de nieuwe samenwerking eruit ziet? Bekijk dan de foto’s hier onder. Voor meer informatie over de release of de release van andere sneakers check de releasekalender!


Prada X adidas Superstar 'Black'

FW6679 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders
Prada adidas Superstar

Prada X adidas Superstar 'White/Black'

FW6680 · Prijs vanaf €337,-

Naar alle aanbieders
Prada adidas Superstar

Prada X adidas Superstar 'Silver Metallic'

FX4546 · Prijs vanaf €311,-

Naar alle aanbieders
Prada adidas Superstar
Images by adidas