Skip to content
Upcoming

Prada released nieuwe colorway voor de Cloudbust

12 maart 2019 15:43
Prada released nieuwe colorway voor de Cloudbust

In november bracht Prada een opvallende neon groene colorway uit van de Cloudbust. Nu is de Cloudbust terug in een bruine colorway.

Prada is een Italiaans modehuis dat werd opgericht door Mario Prada in 1913. Hij opent de eerste winkel in Milaan waar luxe lederwaren en accessoires werden verkocht. Prada werd al snel bekend in de omgeving en later ook in de rest van Italië en Europa. In 1919 mag Prada zich officieel hofleverancier noemen, want het Italiaanse Koninkrijk was ook groot fan. Tegenwoordig is Prada een wereldberoemd merk.

De details

Prada’s Cloudbust heeft een make-over gehad. De nieuwe colorway is bruin met witte details. De bovenkant van de Cloudbust is gemaakt van mesh. Op de achterkant en op de buitenkant van de sneaker staat het logo van Prada. Dit is gemonteerd op een rubber vlak. Ook de bubbel zool is gemaakt van rubber.

Wij verwachten dat de nieuwe colorway van Prada’s Cloudbust binnenkort verkrijgbaar is bij Antonioli.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Prada Cloudbust

Prijs: €640,-
Colorway: Bruin
Stylecode: –

Prada Cloudbust nieuwe colorway
Prada Cloudbust nieuwe colorway
Prada Cloudbust nieuwe colorway
Afbeeldingen: Hypebeast