Skip to content
Where to Cop

Prachtig bloemenpatroon op de AM 90 Floral Pack

16 mei 2017 11:15
Prachtig bloemenpatroon op de AM 90 Floral Pack

Deze week komt Nike met de Air Max 90 SE “Floral Pack” En wat is die mooi. De bloemmotieven zijn helemaal gemaakt voor de aankomende zomer. De Air Max (artikelnumer 881105-400) is op donderdag 18 mei online verkrijgbaar om 09.00 uur.

Wist je trouwens dat de 90 gepubliceerd werd in 1990. Eerst werd de schoen bekend als de Air Max III. Pas later kreeg hij zijn nu meer bekende naam: ‘Air max 90” De sneaker heeft de duidelijke signatuur van Nike ontwerper Tinker Hatfield, die al drie jaar eerder de legendarische Air Max had gemaakt. Gemaakt als een performance hardloopschoen, werd de 90 gemaakt met een nieuwe tussenzool van twee afzonderlijke delen. Dat maakte dat de sneaker comfortabeler werd en ook een grotere duurzaamheid had.

Dit “Floral Pack” wordt geleverd met een prachtige donderblauwe lederen upper en een witte zool. De prachtige bloemenpatronen op de teen en achterkant van de schoen zullen van deze 90 een bestseller gaan maken. We verwachten bij sneakerjagers dat deze Nike snel uitverkocht zal zijn aanstaande donderdag. Wees er dus op tijd bij. De sneaker is onder andere te koop bij 43Einhalb.

Meer Air Max 90 vind je in onze sneaker zoekmachine.