Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – week 48

30 november 2022 10:00
Populairste Sneakers bij StockX – week 48

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de populairste sneakers bij StockX van week 48. De kicks die in dit overzicht staan zijn vaak niet verkrijgbaar bij de reguliere sneaker retailers. Dit maakt ze extra exclusief. In het overzicht van deze week zien wij onder andere de onlangs uitgekomen A Ma Manière x Air Jordan 4 Retro ‘Violet Ore’, maar ook simpelere silhouetten zoals de New Balance 550 ‘White/Grey’.

Ben je nog niet bekend met StockX? Dan ben je hier aan het juiste adres. StockX is een resell-platform. Hier kan jij jouw (on)gedragen sneakers verkopen, maar ook kopen. Het platform heeft een speciaal team dat controleert of ieder item authentiek is. Hierdoor weet je 100% zeker dat de items die jij via hen koopt niet nep zijn.

Dit is de top tien populairste sneakers bij StockX van week 48!

1. Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ | DX2836-001

Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'
populairste sneakers StockX week 48

We trappen het overzicht af met de populairste sneaker van de week, de Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’. De sneaker komt in Europa pas op vrijdag 2 december uit, maar is nu al eerder verkrijgbaar via het resell-platform.

De naam ‘Metallic Silver’ wijst naar de accenten op deze sneaker. Zo komt deze blitse kleur terug op de Air Jordan branding, maar ook op de hoekige tussenzool. De rest van het bovenwerk is in het zwart. Door het zwarte bovenwerk vallen de zilveren accenten beter op.

Let op: de prijzen bij StockX hangen af van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker. Dit kan dus per dag en per product verschillen.

2. A Ma Manière x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ | DV6773-220

A Ma Manière x Air Jordan 4 'Violet Ore'
populairste sneakers StockX week 48

Afgelopen week kwam de A Ma Manière x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ dan eindelijk uit. We werden een lange tijd geteased met verschillende beelden van de sneaker. Zoals verwacht was het paar erg lastig te krijgen, maar bij StockX is de sneaker nog verkrijgbaar.

Het bovenwerk van deze Air Jordan 4 is gemaakt met leer in een bordeauxrode kleur. Deze kleur bedekt de gehele upper. De middenzool heeft een lichte crème kleur gekregen wat voor een mooi contrast zorgt. De voering van dit paartje is zelfs gewatteerd, wat voor extra warme voeten zorgt deze winter.

3. Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ | 554724-092

Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'
populairste sneakers StockX week 48

In het overzicht met de tien populairste sneakers bij StockX van week 48 staat de Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ op de derde plek. De Air Jordan 1 kent een hoop verschillende varianten, waaronder dit middelhoge silhouet.

De Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ heeft een lederen bovenwerk. De overlays hebben een lichtgrijze tint gekregen. Op de basis van het bovenwerk zit wit. Om de Nike en Air Jordan branding aan te geven, wordt zwart gebruikt.

4. Nike Dunk Low GS ‘Hyper Pink’ | DH9765-600

Nike Dunk Low GS 'Hyper Pink'
populairste sneakers StockX week 48

De Nike Dunk Low is de laatste jaren erg populair. Het model is niet meer uit het straatbeeld te missen. Deze ‘Hyper Pink’ colorway is speciaal uitgebracht in kindermaten en is al een tijd geleden uitgebracht.

Het bovenwerk van het lage model is gemaakt van leer. De basis en de overlays zijn bedekt in verschillende roze tinten. Op de Nike Swoosh zit een felroze kleur. Deze felle kleur is ook terug te zien op de de Nike branding op de hiel. Ieder element op dit paartje heeft een roze tint gekregen.

5. New Balance 550 ‘White’ | BB550PB1

New Balance 550 'White'
populairste sneakers StockX week 48

De New Balance 550 is terug in het straatbeeld door de samenwerking met Aimé Leon Dore. Sinds deze collaboration heeft New Balance het silhouet in meerdere colorways uitgebracht, waaronder dit witte kleurenschema.

Het bovenwerk van het basketbal-model is gemaakt van leer in combinatie met stof. Het gehele bovenwerk is in het wit. Door dit kleurenschema past de sneaker bij alle outfits die jij maar kan bedenken. Op de zool wordt ook gebruik gemaakt van lichtgrijs.

6. Nike Dunk Low Retro ‘Neutral Grey’ | DJ6188-003

Nike Dunk Low Retro 'Neutral Grey'
populairste sneakers StockX week 48

Ook de Nike Dunk Low Retro ‘Neutral Grey’ was erg populair op StockX in week 48. Net als het paar hierboven is dit silhouet erg simpel en maakt het kleurenschema de sneaker perfect voor iedere dag.

Het bovenwerk van de lage Dunk is gemaakt van leer. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van diverse tinten. Zo is de basis in een grijze kleur, net als de buitenzool. De overlays zijn wit samen met de buitenzool en de herkenbare Nike Swoosh.

7. Zion Williamson x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Voodoo’ | DZ7292-200

Zion Williamson x Air Jordan 1 Retro Low OG 'Voodoo'
populairste sneakers StockX week 48

November werd afgesloten met de release van de Zion Williamson x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Voodoo’. Deze sneaker is al een tijdje verkrijgbaar via StockX omdat de release in de USA al eerder in de maand was.

De lage Air Jordan 1 heeft een authentiek uiterlijk. Zo is het bovenwerk gemaakt van verschillend textiel en zien we een hoop details. De upper wordt bedekt in verschillende bruine en groene tinten. Op de Swoosh zitten extra details om de ‘voodoo doll’ look duidelijk over te laten komen. Ook is er een gezichtje te zien op de hiel van de sneaker.

8. Nike Dunk Low ‘Grey’ – Lottery Pack | DR9654-001

Nike Dunk Low 'Grey' - Lottery Pack
populairste sneakers StockX week 48

De Nike Dunk Low ‘Grey’ – Lottery Pack maakt ook een verschijning in het overzicht met de populairste sneakers bij StockX van week 48. Dit paar ziet er misschien vrij simpel uit, maar het meest bijzondere detail is toch de Swoosh.

De Swoosh lijkt zwart, maar net als bij een kraslot kan je de bovenste laag er van af krassen. Zo maak je de sneaker nog net iets specialer. De rest van het bovenwerk is vrij simpel en bestaat uit een wit met grijs kleurenschema.

9. Air Jordan 1 Low ‘Ice Blue’ | DC0774-141

Air Jordan 1 Low 'Ice Blue'
populairste sneakers StockX week 48

De Air Jordan 1 Low ‘Ice Blue’ heeft een fris kleurenschema. Ondanks het lage silhouet, is het model toch ook geschikt voor de koudere seizoenen. Net als het bovenwerk van Air Jordan 1’s, is deze gemaakt van leer.

Het kleurenschema van deze schoen bestaat uit wit en lichtblauw. De lichtblauwe tint is terug te zien op de overlays, Nike Swoosh, veters en buitenzool. De overige elementen van het bovenwerk zijn in het wit.

10. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Stage Haze’ | 555088-108

Air Jordan 1 Retro High OG 'Stage Haze'
populairste sneakers StockX week 48

We sluiten het overzicht met de tien populairste sneakers bij StockX van week 48 af met de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Stage Haze’. Het kleurenschema van het silhouet bestaat uit een simpel kleurenschema.

Het hoge silhouet heeft een bovenwerk van leer en suède. De basis van de upper is in het wit en van leer. De overlays zijn gemaakt van suède en bijna helemaal in het zwart. De heeltab is lichtgrijs en zorgt voor wat dimensie.

Dit waren de tien populairste sneakers bij StockX van week 48! Ben jij op zoek naar een ander paartje wat niet in deze lijst staat? Klik dan gauw op de knop hieronder voor het volledige StockX aanbod.

Wil je altijd op de hoogte zijn van al het nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, de release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden.