Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 47

22 november 2022 11:52
Populairste Sneakers bij StockX – Week 47

Het is weer een nieuwe week en dat houdt in dat we gaan kijken naar de Populairste Sneakers bij StockX. Het is een top tien van de meest populaire sneakers op het platform in de desbetreffende week. De sneakers op het platform zijn meestal niet meer beschikbaar bij retailers en zijn daarom erg exclusief. In week 47 zien we een aantal bekende terugkomen, zoals de Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’. Daarnaast zien we ook de onlangs releasde Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’. Kortom we kunnen weer een blik werpen op een hoop exclusieve silhouetten!

Wat is StockX? StockX is één van de grootste online koop- en verkoopplatforms ter wereld. Het is een marktplaats waar je sneakers, kleding, accessoires en nog veel meer kan aanbieden, maar ook kan kopen. Om er zeker van te zijn dat het product dat je koopt geen vervalsing is, staat het StockX-team dagelijks klaar om de authenticiteit van alle producten te controleren. Bekijk de site via onderstaande knop!

Dit is de top tien Populairste Sneakers bij StockX van week 47!

1. Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ | DH6927-140

Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'
Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'

De populairste sneaker van week 47 bij StockX is de Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’. Een sneaker die we al eerder in het overzicht voorbij hebben zien komen. Het Air Jordan 4 model werd in 1989 ontworpen door Tinker Hatfield. Inmiddels zijn er al veel verschillende colorways gereleased.

De ‘Midnight Navy’ heeft een basis van wit leer met opvallende Midnight Navy details rond de veters en op het voorste deel van de zool. Nog een opvallend detail is het geruite raamwerk op het middenpaneel en de neus.

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

2. Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’ | CU1726-100

Nike Dunk Low SP 'Kentucky'
Nike Dunk Low SP 'Kentucky'

De Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’ kreeg in 2022 een restock en het is daarom niet gek dat deze tot de populairste sneakers bij StockX behoort. Voor de ‘Panda’ was de ‘Kentucky’ één van de meest populaire colorways.

Deze Dunk Low heeft opnieuw een witte basis gekregen. Op de basis zijn overlays in het donkerblauw geplaatst. De combinatie van wit en blauw zorgt voor een sterk contrast op dit paar. Het paartje doet denken aan het ‘Be True To Your School’ pack, waarbij de kleurstellingen representatief stonden aan een basketbalteam. Om zo te laten zien welk team je support.

3. adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ | HP8739

adidas Yeezy Foam RNNR Onyx
adidas Yeezy Foam RNNR Onyx

De adidas Yeezy Foam RNNR Onyx is de volgende in het rijtje. De Foam RNNR is door zijn vorm een echte eyecatcher. Daarnaast past de donkere kleur goed bij iedere outfit.

Het Foam RNNR silhouet is gemaakt van EVA-schuim en algae materialen. Het model staat bekend om zijn unieke vorm. Dit komt vooral door de verschillende gaten in abstracte vormen op het bovenwerk. Als laatste is het model ook nog eens gemakkelijk aan te trekken doordat deze geen veters bevat.

4. Air Jordan 1 Low Eastside Golf ‘Out of the Mud’ | DV1759-448

Air Jordan 1 Low 'Eastside Golf Out of the Mud'
Air Jordan 1 Low 'Eastside Golf Out of the Mud'

Als vierde in het overzicht de Air Jordan 1 Low Eastside Golf ‘Out of the Mud’. De sneakers hebben een eenvoudig bovenwerk van marineblauw nubuck met zwarte veters. Het Eastside Golf-logo is geborduurd op de tong en ook op de hielen is het logo te zien. Een in het oog springend detail is de binnenzool, die afbeeldingen bevat geïnspireerd op golfbanen.

5. New Balance 550 ‘White Green’ | BB550WT1

New Balance 550 'White Green'
New Balance 550 'White Green'

De New Balance 550 is op dit moment één van de meest populaire modellen van het merk, dit komt vooral door de vintage vibes die het model uitstraalt. In een eerder overzicht zagen we de ‘White’, nu behoort de ‘White Green’ tot het rijtje.

Het silhouet is gemaakt van premium geperforeerd leer en zacht suède. De basis komt in een combinatie van wit en lichtgrijs. Een rijke groene kleur is geplaatst op de ‘N’ logo’s op het middenpaneel, branding op de tong en hiel en nog een aantal andere kleine details.

6. Nike React Phantom Run Flyknit 2 ‘White Glacier Blue’ | DD9662-100

Nike React Phantom Run Flyknit 2 'White Glacier Blue'
Nike React Phantom Run Flyknit 2 'White Glacier Blue'

Een opvallend silhouet is de Nike React Phantom Run Flyknit 2 ‘White Glacier Blue’. Het silhouet heeft geen veters en zorgt hiermee voor veiligheid, ondersteuning en comfort. Daarnaast zorgt het schuim in de zool voor demping en comfort tijdens het hardlopen. De opvallende blauwe kleur geeft net even die extra touch aan de sneaker.

7. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Heritage’ | 555088-161

Air Jordan 1 Retro High OG 'Heritage'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Heritage'

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Heritage’ heeft een bovenwerk van leer en komt in een minimalistische kleurenschema. Een opvallend detail is dat de toebox een rode kleur heeft gekregen, net als de achterste overlays. De kraag, het Wings-logo en de veters komen in het zwart. De rest heeft een witte kleur. Waardoor de Swoosh in het rood goed in contrast staat met de basis.

8. Nike Air Force 1 Low ‘Supreme White’ | CU9225-100

Nike Air Force 1 Low 'Supreme White'
Nike Air Force 1 Low 'Supreme White'

De Nike Air Force 1 Low ‘Supreme White’ is in 2020 uitgekomen. Het bovenwerk van deze colorway is bijna hetzelfde als de welbekende ‘Triple White’. Het enige verschil is dat het rode Supreme logo op de hiel staat. Een persoonlijke touch die Supreme aan het silhouet heeft gegeven.

9. adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’ | CP9654

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zebra'
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zebra'

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’ is voor het eerst uitgekomen in 2017 en is sindsdien erg populair. De naam van de sneaker doet denken aan een zebra door de witte upper met zwarte strepen. Meer kenmerkende designelementen zijn te zien, zoals het PrimeKnit bovenwerk en het opvallende rode merk op de zijstrepen.

10. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ | DZ5485-612

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

Als laatste in het overzicht staat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’, eerder bekend als de ‘Chicago Reimagined’. Het paartje had deze naam gekregen omdat de kenmerkende Chicago kleuren voor het silhouet zijn gebruikt, die voor het voor het eerst in te zien waren in 1985.

Een opvallend detail is de kraag, die een cracked look heeft gekregen, wat een knipoog is naar de mom-and-pop shops uit de 80’s waar de Air Jordan 1 High ‘Chicago’ in versleten schoenendozen lagen. Om een vintage look te creëren komt de basis in een ‘Sail’ kleur. Het gehele ontwerp wordt afgemaakt met een ‘Varsity Red’ buitenzool.

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van week 47. Bekijk vooral ook de rest van het aanbod op de StockX website via de button hieronder!

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!