Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 46

16 november 2022 20:34
Populairste Sneakers bij StockX – Week 46

Sneakerjagers komt iedere week met een overzicht van de Populairste Sneakers bij StockX. Het is een overzicht van de meeste populaire sneakers op het platform in de desbetreffende week. In week 46 zien we een nieuw merk in het rijtje verschijnen namelijk: Crocs! Daarnaast zien we een hele bekende colorway de Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’. Kortom er zijn weer een hoop trendy sneakers om te bekijken!

Wat voor platform is StockX? Het is één van de grootste online koop- en verkoopplatforms ter wereld. Je kunt er sneakers, kleding, accessoires en nog veel meer verkopen en kopen. Bij het platform krijg je een tweede kans om producten te scoren die bij retailers al uitverkocht zijn. Hoe weet je dat wat je koopt echt is? Het StockX-team controleert dagelijks de producten die op het platform worden aangeboden. Benieuwd wat er te koop is? Klik dan op de knop!

Hieronder volgt een top tien Populairste Sneakers bij StockX van week 46!

1. Air Jordan 11 Retro ‘Midnight Navy’ | AR0715-441

Air Jordan 11 Retro 'Midnight Navy'
Air Jordan 11 Retro 'Midnight Navy'

De populairste sneaker bij StockX van week 46 is de Air Jordan 11 Retro ‘Midnight Navy’, dit paartje is speciaal voor de vrouwen. Dit is te zien aan het traditionele lakleer die is vervangen door elegant suède. Daarnaast heeft de rest van het bovenwerk ook een zachtere afwerking gekregen dan de standaard paren van het silhouet. ‘Metallic Silver’ is te zien op de Jumpman logo’s op de hiel die een opvallen op het ‘Midnight Navy’ bovenwerk. De tussenzool komt in het wit en het ontwerp wordt vervolgens afgemaakt met een blauwe buitenzool.

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

2. Air Jordan 1 Low Eastside Golf ‘Out of the Mud’ | DV1759-448

Air Jordan 1 Low 'Eastside Golf Out of the Mud'
Air Jordan 1 Low 'Eastside Golf Out of the Mud'

Als tweede in het overzicht de Air Jordan 1 Low Eastside Golf ‘Out of the Mud’. De sneaker heeft een eenvoudige tonale marine nubuck bovenwerk met zwarte veters. Het Eastside Golf logo is geborduurd op de tong en de hiel. Een opvallend detail zijn de inlegzolen, deze bevatten afbeeldingen die geïnspireerd op een golfbaan.

3. UGG Classic Ultra Mini ‘Chestnut’ | 1116109

UGG Classic Ultra Mini 'Chestnut'
UGG Classic Ultra Mini 'Chestnut'

De UGG Classic Ultra Mini ‘Chestnut’ is ideaal voor de winter! De ‘Chestnut’ kleur zien we veel voorbij komen op straat en het is daarom niet bijzonder dat deze in het populaire sneakers overzicht van StockX staat. De boots zijn enorm comfortabel, dit komt omdat het ontwerp gemaakt is van suède en de binnenvoering is gemaakt van de kenmerkende UGGplush wolmix. Wat zorgt voor een pantoffel gevoel.

4. New Balance 550 ‘White Grey’ | BB550PB/BB550PB1

New Balance 550 'White Grey'
New Balance 550 'White Grey'

De New Balance 550 ‘White Grey’ past door zijn witte kleur bij iedere outfit! De 550 is op dit moment één van de meest populaire silhouetten van het merk, zeker in deze colorway! De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van leer. Een aantal details komen in het grijs, zoals de branding op de hiel en op de tong is in het zwart geplaatst. De lichtgrijze kleur komt ook terug op de buitenzool, waardoor het ontwerp mooi wordt afgerond.

5. Air Jordan 7 Retro Trophy Room ‘New Sheriff in Town’ | DM1195-474

Air Jordan 7 Retro 'Trophy Room New Sheriff in Town'
Air Jordan 7 Retro 'Trophy Room New Sheriff in Town'

De Air Jordan 7 Retro ‘Trophy Room New Sheriff in Town’ brengt een ode aan de Olympische Spelen in Barcelona in 1992. De kleuren van de Olympische ringen zijn terug te zien op de hiel-tab, daaronder zit metallic goud hardware. Het bovenwerk komt in de kleuren rood, goud en marine, wat doet denken aan de Air Jordan 7 ‘Olympic’. Bij deze colorway is het witte leer vervangen door luxe beige suède.

6. Eastside Golf x Air Jordan 12 Retro ‘Out of the Clay’ | DV1758-108

Air Jordan 12 Retro 'Eastside Golf Out of the Clay'
Air Jordan 12 Retro 'Eastside Golf Out of the Clay'

Als volgt een opvallend silhouet: de Eastside Golf x Air Jordan 12 Retro ‘Out of the Clay’. Het grootste gedeelte van het lederen bovenwerk komt in een ‘Cream’ kleur. Op de overlays is een licht bruin gevlekt textuur geplaatst. Een opvallend detail is de modder, die is opgespat op de hielen en rubberen zool. Eastside Golf’s logo is te zien op de tong en hangtag. Als laatste zijn er Grass Green hits aangebracht op de semi-transparante buitenzool en het Jumpman logo.

7. Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury ‘Sasquatch’ | 207393-001

Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury 'Sasquatch'
Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury 'Sasquatch'

Crocs is een merk die we nog niet eerder in het Populairste Sneakers bij StockX overzicht zijn tegengekomen. De Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury ‘Sasquatch’ is een Clog gebaseerd op de rimpelingen van Bembury zijn vingerafdruk. Bembury was de eerste ontwerper die het uiterlijk van de standaard Clog mocht veranderen.

De band op de Clog is afneembaar en kan ook in een ‘sportstand’ worden gezet, voor als je sneller moet wandelen. De ‘Sasquatch’ kleur is geïnspireerd op een aapachtig wezen die in de bossen van Noord-Amerika zou leven. De Clog is zeer comfortabel en heeft veel grip door de ribbels in de zool.

8. Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury ‘Kuwata’ | 207393-6RL

Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury 'Kuwata'
Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury 'Kuwata'

Als volgt hebben we nog een colorway van de Crocs Pollex Clog by Salehe Bembury namelijk de ‘Kuwata’. De Clog komt in een roze kleur die is geïnspireerd op een kersenbloesem. Verder bevat de Clog dezelfde kwaliteiten als het vorige paartje, zoals een afneembare band, comfort en grip onder de zool.

9. Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’ | 315122-111/CW2288-111

Nike Air Force 1 Low '07 'White'
Nike Air Force 1 Low '07 'White'

In tegenstelling tot Crocs hebben we dit silhouet al eerder voorbij zien komen. De Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’ is één van de meest populaire sneakers op het moment en mag daarom zeker niet ontbreken in je sneakercollectie. De colorway is zelfs zo populair dat deze na iedere restock bijna gelijk weer is uitverkocht. Maar niet bij StockX!

Zoals je op de afbeeldingen kunt zien komt de sneaker volledig in het wit leer. Naast de looks biedt de schoen het comfort wat we van het silhouet gewend zijn. Door de witte kleur past dit paartje bij iedere outfit!

10. Nike Air Max 97 OG ‘Silver Bullet’ | DM0028-002

Nike Air Max 97 OG 'Silver Bullet'
Nike Air Max 97 OG 'Silver Bullet'

Als laatste in het overzicht van de Populairste Sneakers bij StockX hebben we de Nike Air Max 97 OG ‘Silver Bullet’. Een bekende colorway die voor het eerst in 1997 is uitgebracht en voor het laatst in 2017. Een iconische kleurstelling dus!

Als eerbetoon heeft het ontwerp een Silver Metallic afwerking over bijna het gehele silhouet. Verschillende details zoals de Swooshes, hebben een ‘Varsity Red’ kleur gekregen. Achter de lagen op de zijkant zitten verschillende reflecterende strips verstopt, zodat je ook in het donker kunt shinen!

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van week 46. Bekijk vooral ook de rest van het aanbod op de StockX website via de button hieronder!

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!