Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 44

3 november 2022 09:33
Populairste Sneakers bij StockX – Week 44

Sneakerjagers komt elke week met een overzicht van de Populairste Sneakers bij StockX! Kijk mee naar onze top 10 sneakers van week 44, die direct uitverkocht waren bij reguliere retailers maar nog steeds verkrijgbaar zijn op StockX.

Wat is StockX precies? StockX is de grootste marktplaats ter wereld. Als je pech hebt met alle lotingen of als je favoriete paar te snel uitverkocht is, zal StockX je helpen. Op het platform is het mogelijk om alsnog een paartje te scoren. Daarnaast hoef je je ook nooit zorgen te maken over de echtheid, want StockX controleert alle producten voordat ze worden verzonden om ervoor te zorgen dat je nooit een namaak exemplaar krijgt.

Bekijk de website via onderstaande button!

Hieronder vind je de tien Populairste Sneakers bij StockX van week 44!

1. Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’ | DH6927-140

De populairste sneaker bij StockX deze week is een nieuwkomer, deze sneaker is nog maar net uit en staat nu al op nummer 1. We hebben het natuurlijk over de Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’. Je zult zien waarom hij op nummer 1 staat door naar de afbeeldingen te kijken, het is gewoon een prachtig paar.

De sneaker heeft een wit bovenwerk met midnight navy details rond de veters en op het voorste deel van de tussenzool. De bekende olifantenprint, bekend van de Air Jordan 3 schoenen, is te vinden op de zijkanten en het hiellipje. Het Jordan merk is zichtbaar op de hiel en de tong.

*Let op! Sneakerprijzen bij StockX kunnen variëren van maat tot maat en ook van dag tot dag. Dit is afhankelijk van vraag en aanbod van de betreffende sneaker. Bekijk de actuele prijs voor jouw maat via de button bij StockX.

2. Nike SB Dunk Low Pro QS ‘Neckface’ | DQ4488-001

Als volgende hebben we de Nike SB Dunk Low Pro QS ‘Neckface’. Een opvallend SB Dunk ontwerp met veel patches op de bovenkant. Neckface is een kunstenaar in de skatescene die bekend staat om zijn macabere humor. Hij heeft dit dunk ontwerp voorzien van verschillende patches, waaronder grappige en griezelige met verschillende patronen.

Een andere blikvanger is de print op de buitenzool. De rest van het bovenwerk is in het zwart gehouden. Klik op de knop voor meer informatie en om alle details van de schoen te bekijken.

3. Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ (2022) | DM0121-400

De Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ is één van de kleurrijkere Dunk ontwerpen. Een donkerblauwe basis wordt gecombineerd met lichtblauwe overlays en witte accenten zijn te zien op de Swoosh en de buitenzool.

De Dunk werd in 2001 voor het eerst exclusief in Japan uitgebracht als onderdeel van de populaire CO.JP-collectie. In 2022 werd de sneaker ook in Europa uitgebracht.

4. Air Jordan 3 Retro ‘Fire Red’ (2022) | DN3707-160

De Air Jordan 3 Retro ‘Fire Red’ gedropt in de herfst van 2022. We zien het silhouet met zijn klassieke details, zoals de beroemde olifantenprint op het bovenwerk. Zoals de naam al doet vermoeden, maken de details in ‘Fire Red’ deze colorway bijzonder.

De colorway is niet onbekend voor het silhouet, met originele kleuren. Het witte bovenwerk van leer wordt hierbij gecombineerd met grijze details naast de tong en de vetersluiting.

5. Nike Court Legacy Lift ‘White Black’ WMNS | DM7590-100

De volgende in onze lijst: de Nike Court Legacy Lift ‘White Black’ in WMNS maten! Een bekende look op StockX, die in het verleden al eens onze populairste lijst haalde. Met de platform buitenzool krijgt de sneaker zijn bijzondere vibes en het helpt ook om je benen wat langer te laten lijken.

Daarnaast heeft de sneaker een klassiek zwart-witte colorway met beige accenten. Je kunt de kicks voor een goede prijs scoren bij StockX in verschillende maten! Bekijk het aanbod via de knop.

6. Nike Dunk Low UCLA | DD1391-402

Een andere Dunk die we deze week in onze lijst zien is de Nike Dunk Low UCLA. Een populair ontwerp met de kleuren van de Universiteit van Californië. Geel is hier gebruikt voor de basis, evenals voor de veters. Blauwe overlays geven de sneaker een leuke twist en de witte zool maakt de look compleet. Een mooie kleurrijke look voor de herfst.

7. Air Jordan 4 Retro ‘Canyon Purple’ WMNS | AQ9129-500

Een andere populaire sneaker bij StockX in week 44 is de Air Jordan 4 Retro ‘Canyon Purple’ WMNS. De sneaker werd voor het eerst uitgebracht tijdens SNKRS Day (8/8/2022) als onderdeel van een show. De schoen heeft een paars bovenwerk van grof suède, terwijl felgroene details op de neus en tussenzool de Air Jordan 4 een opvallende twist geven.

8. Air Jordan 4 Retro ‘Military Black’ | DH6927-111

Naast de Dunk-modellen is de Air Jordan 4 één van de populairste silhouetten in 2022- dat zien we ook terug in de populairste sneakers bij StockX. In week 44 staat ook de Air Jordan 4 Retro ‘Military Black’ in het lijstje. Een clean look in wit met zwarte details en als laatste een grijze mudguard. Ga jij voor deze kleurstelling of toch liever de ‘Midnight Navy’ waarmee we deze lijst begonnen?

9. Nike Dunk High PRM ‘Sonos Familia’ | DZ5354-045

De Nike Dunk High PRM ‘Sonos Familia’ is de één na laatste op onze lijst. Een opvallend ontwerp! Van 15 september tot 15 oktober is het de National Hispanic Heritage Month. Hier vieren Amerikanen de geschiedenis, cultuur en bijdragen die ze te danken hebben aan hun voorouders uit Spanje, Mexico en het Caribisch gebied, en Midden- en Zuid-Amerika.

Sonos Familia betekent ‘Wij zijn familie’. De sneaker was onderdeel van een pack uit 2022. Op de Dunk zien we verschillende materialen, bloemenborduursels en suède swooshes.

10. Air Jordan 1 Mid ‘BRED TOE’ (2022) | 554724-079

Als laatste in de lijst van de Populairste Sneaker bij StockX in Week 44 presenteren we de Air Jordan 1 Mid ‘BRED TOE’. De sneaker heeft het bekende en legendarische Chicago geïnspireerde kleurenschema met een rode teen zoals de naam al doet vermoeden. De kleuren zijn erg opvallend bij dit ontwerp en de Dunk wordt geleverd met een bovenwerk van glad leer.

Bekijk de prijs voor uw maat via onderstaande knop:

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van Week 44. Neem een kijkje op de StockX website via onderstaande knop om je volgende favoriete paar te vinden!

Als je altijd op de hoogte wilt zijn van al het nieuws rondom sneakers en streetwear, raden we je aan onze Sneakerjagers app te downloaden! Het bevat het laatste sneaker nieuws, een release kalender, giveaways, maar ook games, release informatie en nog veel meer. Alles in één app!