Skip to content
Brand

Populaire winter styles bij Foot Locker

23 oktober 2022 19:23
Populaire winter styles bij Foot Locker

Met het opkomende winterseizoen is dit het perfecte moment om jouw volgende winter outfit te scoren. In de winter styles collectie bij Foot Locker, vind je jassen, sneakers en kleding items voor hem en haar.

Bekijk hier enkele top picks uit de Foot Locker collectie.

adidas Helionic Relaxed Down Jack

adidas Helionic Relaxed Down
adidas Helionic Relaxed Down

We beginnen onze top picks winter styles bij Foot Locker, met dit gewatteerde jack voor de dames. De jas kleurt groen en heeft het adidas logo op de voorzijde. Het jack heeft een hoge kraag die je warm houdt tijdens de koude winterdagen.

Nike Tech Fleece

Nike Tech Fleece
Nike Tech Fleece

De Nike Tech Fleece voor heren is een item dat gedurende het hele jaar goed van pas komt. Dit vest kleurt donkerbruin en is gemaakt van fleece materiaal en houdt je goed warm. Op de borst is het Nike logo gezet. Het vest is met de rits op de voorzijde te sluiten.

Air Jordan 1 Mid ‘Purple Smoke’

Air Jordan 1 Mid Purple Smoke
Air Jordan 1 Mid Purple Smoke

De Air Jordan 1 Mid ‘Purple Smoke’ is er eentje voor de dames en heeft een zachte feel. De sneaker kleurt lichtpaars en heeft een velvet bovenwerk. Op de kraag is het Wing logo geplaatst. De Swoosh op het middenpaneel kleurt lichtpaars en matcht goed met het bovenwerk. De soft feel maakt het de ideale winter sneaker.

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Klik om het product van dichtbij te bekijken Nike Lunar Force 1 Duckboot
Klik om het product van dichtbij te bekijken Nike Lunar Force 1 Duckboot

De Nike Lunar Force 1 Duckboot heeft een opvallend silhouet en heeft een outdoor look. De sneaker kleurt lichtgroen en combineert de materialen leer, rubber en synthetische materialen. Het bovenwerk is waterdicht, wat het de ideale winter sneaker maakt. De grove buitenzool zorgt voor grip.

Nike T100 Sweater

Nike T100 sweater
Nike T100 sweater

Een ander opvallend item uit de winter styles Foot Locker collectie, is dit retro Nike sweater. De trui kleurt navyblauw en heeft gele details. Op de voorzijde is het Nike logo in het geel gezet. De trui heeft een relaxed fit.

Napapijri Rainforest Winter Jack

Napapijri Rainforest Winter
Napapijri Rainforest Winter

Het Napapijri Rainforest Winter jack voor heren heeft een sportief model. Het jack is over het hoofd aan te trekken en heeft een zip-up kraag. Op de voorzijde is het Napapijri logo gezet. De jas is voorzien van een capuchon en is van waterdicht materiaal.

Reebok Club C Mid Ii Revenge

Reebok Club C Mid Ii Revenge
Reebok Club C Mid Ii Revenge

De Reebok Club C Mid Ii Revenge is een retro uitziende sneaker die goed gaat met iedere outfit. De sneaker heeft een off-white colorway en combineert donkerblauwe details over het gehele design. Op het middenpaneel is het Reebok logo gezet. Deze verschijnt ook op de tong en hiel.

Timberland 6 Inch

Timberland 6 Inch
Timberland 6 Inch

Een paar Timberlands mag niet ontbreken tijdens het winterseizoen. De boot is van leer en kleurt diepbruin. Het bovenwerk is van leer en is waterafstotend. Op de hiel is het Timberland logo gezet. De grove buitenzool zorgt voor grip.

Nike Sportswear Evrdy Mod Hoodie

Nike Sportswear Evrdy Mod
Nike Sportswear Evrdy Mod

De Nike Sportswear Evrdy Mod hoodie voor dames heeft een dieprode colorway. De trui heeft een oversized fit. Op de borst is het Nike logo gezet. Deze kleurt hier oranje. De hoodie is voorzien van capuchon, die met de trekkoorden te verstellen is.

adidas Essentials Down Jack

adidas Essentials Down
adidas Essentials Down

We sluiten onze Foot Locker winter styles picks af met dit adidas jack. Het item heeft een oranje colorway en is dik gewatteerd. Op de borst is het adidas logo gezet. Op de mouwen zijn de drie adidas strepen gestitched. Het jack is voorzien van zakken.

Dit zijn onze favoriete picks uit de winter styles collectie bij Foot Locker. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder.

Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten!