Skip to content
Staff Picks

Populaire sneaker stijlen voor het hele gezin

19 augustus 2023 18:18
Populaire sneaker stijlen voor het hele gezin

Sneakers zijn natuurlijk niet alleen voor sneakerheads, modeliefhebbers, atleten of tieners. Dankzij de veelzijdige modellen en kleurstellingen, die bovendien in alle denkbare maten en variaties verkrijgbaar zijn, kunnen ze kunnen door iedereen gedragen worden. Zelfs door de jongsten onder ons. Daarnaast zijn sneakers, afhankelijk van hoe ze worden gecombineerd, zowel geschikt voor alledaags gebruik als voor speciale gelegenheden. Omdat sneakers zo veelzijdig zijn, zijn ze ook geschikt voor het hele gezin. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in maten voor zowel kinderen, vrouwen als mannen. Je kunt dus looks creëren voor het hele gezin en je outfits op elkaar afstemmen!

Wel moet je de veelgebruikte afkortingen correct kunnen herkennen voordat je tot aankoop overgaat. Merkloze sneakers worden over het algemeen geleverd in herenmaten, die vaak beginnen bij 39. Daarnaast betekent WMNS dat de sneaker beschikbaar is in damesmaten.

GS staat voor Grade School en is ongeveer voor kinderen vanaf 6 jaar. De maten zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Ook veel vrouwen met een kleine maat gaan vaak voor deze modellen. Wel is het vaak zo dat de maten wat smaller gevormd zijn. PS staat voor Preschool en komt dus overeen met de voetmaat van een gemiddelde kleuter. TD is nog kleiner en staat voor Toddler. Daarnaast zijn er ook hele kleine schoenmaten voor baby’s die nog niet kunnen lopen. Tot slot zijn sneakermodellen nu ook unisex verkrijgbaar in een wijde maatvoering.

We hebben hier een paar sneakermodellen voor je uitgezocht die perfect bij de outfits van je kind en partner passen. Zo kun je met het hele gezin op stap in matchende outfits!

Air Force 1

Laten we beginnen met een absolute klassieker. De Air Force 1 is een van de populairste sneakers ooit en voor velen is het meer dan alleen een schoen. Dankzij het eenvoudige moderne ontwerp kan hij op veel verschillende manieren worden gecombineerd. De Air Force 1 kan bijvoorbeeld ook gedragen worden bij jurken of pakken. Hij biedt goede ondersteuning en is comfortabel, waardoor hij ook geschikt is voor kinderen.

Snipes
Nike

Nike Air Force 1 '07 'Triple White'

CW2288-111 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 (GS) 117

314192-117 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

De hogere variant, ofwel de Nike Air Force 1 Mid (GS) 113, biedt extra ondersteuning aan de voet. Deze sneaker heeft een extra klittenbandsluiting die ervoor zorgt dat de schoen niet loskomt. Zo blijft de voet stabiel in de schoen zitten.

Nike Air Force 1 Mid (GS) 113

314195-113 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

De Air Force 1 voor kinderen is ook verkrijgbaar in vele variaties en colorways. Met subtiele accenten zoals bij de Impact Next Nature GS ‘White’ kun je extra levendigheid creëren. En de Next Nature collectie is bovendien meer duurzaam!

Nike Air Force 1 Impact Next Nature GS 'White'

FD0688-100 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

Jordans voor Kids

Ook alle Jordan Brand stijlen zijn verkrijgbaar voor kinderen. Dit maakt het voor jou makkelijk om samen met je kinderen aan te kleden en stijlvolle outfits samen te stellen voor groot en klein. De Jordans in de GS maten zijn verkrijgbaar van maat 36 tot 40. Dit betekent dat de Jordans voor kinderen ook gedragen kunnen worden door volwassenen met deze schoenmaat. De Jordans voor kinderen zijn verkrijgbaar in vele coole kleurstellingen en verschillende designs.

Jordan 1 Mid

De Jordan 1 Mid daarnaast is ook erg populair vanwege de gelijkenis met de high-top versie. Het is een goede keuze voor je kinderen, omdat de schoen er cool uitziet en ook comfortabel en geschikt is om elke dag te dragen.

Als je op zoek bent naar een sneaker voor bij de Barbie-film, dan is de Air Jordan 1 Mid GS ‘Fierce Pink’ precies wat je zoekt. Ze zien er schattig uit en kunnen worden gecombineerd met zowel jurken als broeken.

Air Jordan 1 Mid GS 'Fierce Pink'

FD8780-116 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

Het juiste model voor de grotere personen is bijvoorbeeld de Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Strawberries And Cream’. Door de prachtige lichtroze, crème tinten is ook deze sneaker de perfecte aanvulling op je outfit.

Air Jordan 1 Mid WMNS 'Strawberries And Cream'

BQ6472-186 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3

De Jordan 3 is momenteel ook een van de topfavorieten als het gaat om Jordan modellen. De Air Jordan 3 Retro GS ‘Palomino’ is verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen tot maat 47. De kleurencombinatie met verschillende bruin- en beigetinten is de perfecte metgezel voor de herfst. Dus als de bladeren beginnen te verkleuren, kun je met je kinderen in de bladeren spelen en past deze kleur daar perfect bij.

Nike

Air Jordan 3 Retro 'Palomino'

CT8532-102 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 Retro GS 'Palomino'

DM0967-102 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low

Met de Dunk Low heb je ook een perfecte sneaker voor het hele gezin. De Nike Dunk Low is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De sneaker is gemakkelijk te onderhouden en kan op veel manieren worden gecombineerd. Als je op zoek bent naar een schoen die jij en je kinderen samen kunnen dragen, dan is de Dunk Low zeker een goede keuze.

Nike

Nike Dunk Low Retro 'Panda'

DD1391-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro GS 'Panda'

CW1590-100 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar

De adidas Superstar is al sinds de jaren 80 een van de populairste sneakers voor jong en oud. De populaire sneaker vindt zijn oorsprong op het basketbalveld en heeft een geheel eigen look dankzij het speciale ontwerp met de schelpvormige rubberen neus. Het perfecte model dus voor alle mama’s, papa’s en kinderen.

Adidas Superstar

C77124 · Prijs vanaf €23,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar

EF4838 · Prijs vanaf €33,-

Naar alle aanbieders

Sneakers voor baby’s en peuters

Zelfs de allerkleinsten onder ons kunnen aan de slag met sneakers, want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je eerste paar sneakers! Hier hebben we een aantal populaire sneakermodellen voor baby’s en peuters voor je uitgezocht.

Superstijlvol en gemakkelijk aan en uit te trekken met de praktische klittenbandsluiting. Hiermee hebben je kleintjes een comfortabele en stijlvolle eerste sneaker.

Air Jordan 1 Baby Cot Bootie 'Lucky Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Air Force is er natuurlijk ook voor de allerkleinsten. Met deze schoenen hebben de kinderen een goede grip voor hun eerste stapjes.

Nike Air Force 1 TD Sneakers Baby

314194-009 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders

Of denk aan een comfortabele adidas babysneaker met klittenbandsluiting en goed profiel. Deze schoen maakt het lopen voor kleintjes makkelijker en zien er ook nog eens goed uit.

adidas Tensaur Run

GZ5854 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders

Met deze sneakers kun je het hele gezin voorzien van coole kicks en het huis verlaten in een matchende stijl. In onze sneakerzoekmachine vind je nog veel meer modellen voor groot en klein van merken als adidas, Nike, PUMA en nog veel meer. Als je op zoek bent naar meer sneakers voor je kinderen en je partner, vind je hier zeker wat je zoekt!