Skip to content
Brand

Populaire silhouetten uit de New Balance collectie

17 juni 2023 08:03
Populaire silhouetten uit de New Balance collectie

New Balance is tegenwoordig een razend populair merk. Modellen als de New Balance 9060, 550 of 574 doen het goed bij veel sneakerliefhebbers en zijn in verschillende colorways verkrijgbaar bij New Balance. Bekijk hier de top picks uit de huidige New Balance collectie.

New Balance 9060 ‘Mineral red’

New Balnace 9060 Mineral red
New Balnace 9060 Mineral red

We beginnen onze top picks uit de huidige New Balance collectie met de 9060 ‘Mineral Red’. De chunky sneaker heeft een zomerse uitstraling en combineert de kleuren roze, grijs en beige. De middenzool komt met extra elementen die voor een speelse uitstraling zorgen.

New Balance 550 ‘Hemp’

New Balance 550 Hemp
New Balance 550 Hemp

De New Balance 550 heeft een strak silhouet. Het model werd in 2020 geherintroduceerd door Aimé Leon Dore en is sindsdien niet meer weg te denken uit de huidige sneaker scene. De ‘Hemp’ komt met een juten upper en heeft een zomerse look. Zwarte details op het bovenwerk maken de sneaker compleet.

NB 530 ‘Vibrant Apricot’

New Balance 530 Apricot
New Balance Apricot

De New Balance 530 heeft een sportief silhouet en combineert verschillende moderne technologieën die voor demping en comfort zorgen. Het bovenwerk is van ademend mesh. Zilveren overlays geven de sneaker een chique look en de ‘Vibrant Apricot’ details geven het paar een zomerse twist.

New Balance 530 ‘White/Light Gold/ Black’

New Balance 530

Een andere colorway van de New Balance 530 die het zeker goed zal doen deze zomer, is de ‘White/Light Gold/ Black’. De neutrale kleuren in combinatie met de gouden details geven het model een strakke look. De ABZORB-technologie in de middenzool zorgt voor demping en comfort. Het N-logo is in het zwart op het middenpaneel geplaatst.

NB 9060 ‘Sea Salt’

New Balance 9060 'Sea Salt'
New Balance 9060 'Sea Salt'

De ‘Sea Salt’ colorway van het 9060 silhouet is met zijn ingetogen kleurencombinatie een must-have voor in de schoenenkast. Het bovenwerk combineert verschillende beige- en zilvertinten. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een retro uitstraling. NB-brandings verschijnen op de tong, buitenzool en op het middenpaneel.

NB 2002R ‘Concrete’

New Balance 2002R Concrete
New Balance 2002R concrete

Het 2002R model heeft een sportieve uitstraling. De ‘Concrete’ colorway combineert verschillende tinten grijs. Het bovenwerk is van mesh en de leren en suède overlays geven het model een stoere look. De NERGY-technologie in de middenzool zorgt voor demping en comfort. Een comfortabele en stoere sneaker die overal bij past.

New Balance 574 ‘Green’

New Balance 574 Green
New Balance 574 Green

De New Balance 574 is al jaren een klassieker bij sneakerliefhebbers. Het model heeft een tijdloos design dat decennia na zijn eerste release nog altijd goed past bij iedere outfit. Het bovenwerk komt in een opvallende groene kleur. De gumzool geeft het model een retro twist.

NB 574 ‘Pink’

New Balance 574 Pink
New Balance 574 Pink

Mocht je op zoek zijn naar een wat meer ingetogen colorway van de 574, bekijk dan de ‘Pink’ colorway. De sneaker komt in een lichtroze colorway en combineert beige met rode details. Het bovenwerk combineert de materialen mesh en leer. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst en op de hiel staat New Balance in witte stitching.

NB 550 ‘Nightwatch Green’

New Balance 550 Nightwatch Green
New Balance 550 Nightwatch Green

Een andere colorway van het 550 model die nu verkrijgbaar is, is de ‘Nightwatch Green’. De sneaker heeft een retro uitstraling en combineert de kleuren gebroken wit en donkergroen. Het leren bovenwerk komt met suède elementen. Op de tong en op het middenpaneel is het New Balance logo geplaatst.

Made in USA 990v4

Made in USA 990v4
Made in USA 990v4

We sluiten onze top picks uit de New Balance collectie af met de Made in USA 990v4. De sneaker is onderdeel van de Made in USA-lijn, die geleid wordt door Teddy Santis. De collectie bestaat uit tijdloze designs waaronder de 990v4 in de colorway ‘Marblehead/Vintage Indigo’. Het model combineert de materialen mesh, leer en suède. Op de tong en middenzool zijn New Balance brandings geplaatst.

Dit waren een aantal top picks uit de New Balance collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.