Skip to content
Brand

Populaire kerstcadeaus van PUMA

2 december 2022 21:12
Populaire kerstcadeaus van PUMA

Kerst staat voor de deur. Als je dit jaar geen last minute kerstcadeaus wil kopen, hebben wij voor jullie een overzicht gemaakt van de populairste PUMA kerstcadeaus.

We beginnen met de eerste categorie!

PUMA Kerstcadeaus voor minder dan €100

Mayze Stack Sneakers WMNS

We beginnen met de PUMA Mayze, die je momenteel kunt krijgen voor minder dan €100. PUMA heeft momenteel de kortingscode ‘EXTRA20’ waarmee je 20% korting krijgt. Dus scoor de Mayze snel!

Essentials WMNS Hoodie

Het volgende item is een essential die iedereen in zijn garderobe nodig heeft: een eenvoudige, gezellige zwarte hoodie. Daarom is deze trui perfect om cadeau te geven.

Rider Play On Sneaker

Deze sneaker is ook met alles te combineren dankzij het neutrale bovenwerk. Dankzij het lichtgewicht nylon, suède en glad leren bovenwerk en de schokabsorberende buitenzool is deze sneaker super comfortabel.

Classics Oversized pufferjas

Deze Classic Oversized Puffer Jacket heeft een kortere lengte, maar houdt je nog steeds superwarm. PUMA’s stoftechnologie beschermt je tegen wind, regen en kou, en de windflap met kinbeschermer biedt extra bescherming tegen winterweer. Behalve deze kleur kun je dit stuk nog in drie andere kleuren krijgen.

PUMA WMNS Sets als kerstcadeau

PUMA lederen set voor vrouwen

Laten we verder gaan met een super coole set van PUMA. Hier combineer je een leren jas met een bijpassende leren broek. Beide stukken samen kosten iets meer dan €100.

PUMA bedrukt trainingspak

Deze bedrukte trainingsset van PUMA is ook perfect om cadeau te geven. Deze set is mega populair op dit moment en is helemaal on trend. Perfect voor een stoere look.

PUMA accessoires als kerstcadeau

Buzz Rugzak

Je hebt altijd een rugzak nodig, of het nu voor dagelijks gebruik, school, universiteit of werk is. Deze rugzak bied je veel kleine vakjes en veel opbergruimte.

Prime Time Multi Pochette

We houden ervan als zoiets praktisch er zo goed uitziet. Deze pochette bestaat uit twee tassen in één en is daardoor mega praktisch. Perfect om cadeau te geven!

Players Lounge Tote Bag Heren

De Players’ Lounge collectie viert de esthetiek van het gouden voetbaltijdperk, de jaren ’70. Deze tas heeft dus vintage patronen en een vintage snit.

Sherpa Shopper

Gezellig en stijlvol tegelijk? Zeker met deze Sherpa Bag van PUMA. Deze ruime tas heeft alles wat je zoekt in een alledaagse tas, inclusief extra vakken aan de binnen- en buitenkant en een stevige gewatteerde bodem.

PUMA MEN sets als kerstcadeau

PUMA x CHILDHOOD DREAMS SET

Natuurlijk hebben we ook aan onze MENS gedacht. We hebben de PUMA x Childhood Dreams set voor je uitgezocht, die altijd gedragen kan worden.

PUMA x Lauren London Slipstream

We sluiten ons overzicht van PUMA’s kerstcadeaus af met de PUMA Slipstream. Dit model van PUMA is momenteel helemaal in en is ook goed te combineren met de sets van hierboven.

Als je op zoek bent naar meer cadeau ideeën rond sneakers en street style of ander sneaker nieuws, stijl inspiratie, release informatie en meer nieuws over sneakers en streetwear, bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina!