Skip to content
Brand

Populaire Converse All Star Chucks voor de zomer 2023

8 juli 2023 08:45
Populaire Converse All Star Chucks voor de zomer 2023

Een paar kleurrijke Converse All Star Chucks gaan altijd mee en zijn altijd de perfecte metgezel voor de zomer geweest. De sneakers zijn absolute evergreens die al jaren erg populair zijn dankzij hun tijdloze ontwerp. Je kunt de sneakers combineren met jurken en rokken of gaan voor een klassieke look met een crop top en jeans.

Voor deze zomer heeft Converse veel nieuwe colorways die je in een goed humeur brengen. Er is ook een ruim assortiment aan zomeraccessoires en kleding items om je outfit mee compleet te maken.

We presenteren hier een aantal favorieten.


Chuck Taylor All Star Move Platform Daisy Cord

De All Star Move Platform in boho-stijl is perfect te combineren in een chique outfit en biedt de nodige comfort. De sneaker komt in een lichtroze tint en heeft een geheel eigen look. Het model blijft trouw aan het origineel en is perfect voor het festivalseizoen.

Chuck Taylor All Star Crafted Patchwork

Dit schattige ontwerp combineert het kleurrijke borduurwerk van oma met het tijdloze design van de All Star sneaker en slaat zo een brug tussen twee generaties. De DIY-look zorgt voor een casual en individuele uitstraling. Het canvas bovenwerk zorgt bovendien voor robuuste kwaliteit en duurzaamheid.

Chuck 70 Patchwork Floral

Een andere kleurstelling met een patchwork look die toch een andere vibe met zich meebrengt. Het bloemenpatroon in combinatie met verschillende bovenmaterialen in beige en witte tinten zorgt voor een spannend ontwerp. De opvallende buitenzool met een geruite print maakt de look helemaal af.

Custom Chuck Taylor All Star By You

Als je op zoek bent naar een sneaker die je kunt ontwerpen naar je eigen smaak, ben je bij Converse aan het jusite adres. Je kunt op de website je eigen kleur en opdruk kiezen van je favoriete silhouet en je eigen look creëren. Kies uit verschillende producten om te personaliseren en laat je fantasie in de vrije loop. Zo heb je een Chuck die je zeker niet veel op straat zult zien.

Chuck 70 Plus Pride

Als je een statement wilt maken en wilt opkomen voor gelijkheid met een stijlvolle sneaker, kijk dan eens naar dit model. Converse viert Pride met deze sneaker, bestaande uit een split upper en een buitenzool in de kleuren van de regenboog. De Pride-vlag in regenboogkleuren staat ook op de tong van de schoen.


Chuck Taylor All Star met bloemenborduursel

Een minimalistisch ontwerp met speciale rozendetails op de hiel. De sneaker is gemakkelijk te combineren en past bij vrijwel iedere outfit. Het borduursel op het bovenwerk geeft de sneaker een speelse twist en op de tong is een verborgen boodschap geplaatst.

Chuck Taylor All Star Platform Canvas

Met de platform chucks heb je sneakers voor alle gelegenheden die je kunt combineren met rokken, jurken of broeken. De verhoogde zool zorgt voor een coole look en je kunt een paar extra centimeters aan je lengte toevoegen.

Chuck Taylor All Star

De Chucks hieronder hebben een ongewone looken komen met gele, roze en rode details. Het bovenwerk is van canvas en komt in de kenmerkende functionele stijl. Het logo is in de vorm van gebogen letters op de tong geplaatst. Op de hiel verschijnt het rubberen logo in de kleur donkergeel en heeft de hiel een rode lus.

Chuck Taylor Lift Platform Glitter

Als je wilt opvallen is dit de perfecte sneaker om dat te doen. Of je nu uitgaat om te feesten of voor een stijlvolle look in de stad wilt gaan, deze sneaker zal zeker de aandacht trekken. De combinatie van glitters en een chique dierenprint met zebrastrepen zorgt voor een spannend ontwerp met een stoer contrast.

Chuck Taylor All Star Leather

Het blauwe leer van deze sneaker geeft de Chuck een luxe stijl. Een sneaker van hoge kwaliteit in een mooie zomerse kleur die een speciale touch aan je outfit geeft. Het geperforeerde upper maakt het ontwerp compleet.

Dit zijn een paar van de stijlen die je zomerse outfits kunnen opfrissen. Bij Converse vind je nog veel meer leuke zomersneakers. Het is zeker de moeite waard om het veelzijdige assortiment te bekijken.

Als je nog meer nieuws en inspiratie wilt ontdekken, bekijk dan zeker onze nieuwspagina.