Skip to content
Brand

Populaire adidas platform sneakers voor dames

19 februari 2023 16:30
Populaire adidas platform sneakers voor dames

Tijdens deze winterdagen zijn boots zonder dikke plateauzolen moeilijk voor te stellen. Met de lente voor de deur, is het lastig om afscheid te nemen van platform sneakers. Daarom laten we je vandaag de mooiste adidas platform sneakers voor de dames zien, die ook in het voorjaar goed te dragen zijn.

Chunky adidas platform/plateau sneaker dames

1. NIZZA PLATFORM

We beginnen met een klassieker; de adidas Nizza. De Nizza debuteerde in 1974 en is een eerbetoon aan de stad aan de Franse Rivièra. Met de design tools bij adidas kun je deze sneaker ook personaliseren. Zet bijvoorbeeld een nummer of een naam op de sneaker om ze nog meer eigen te maken.

2. FORUM BOLD

De adidas Forum Bold heeft ook een dikke plateauzool. De colorway hier komt in neutrale tinten en is gemaakt met gerecyclede materialen. Op het middenpaneel is het Trefoil-logo geplaatst.

3. GAZELLE BOLD

De Gazelle is een van de absolute cultklassiekers van adidas. De suède sneaker debuteerde in de jaren 70 als indoorschoen en is nu een absolute must-have in de streetwear scene. De versie heeft een stijlupdate gekregen en heeft een drielaagse plateauzool gekregen.

4. FORUM BONEGA

De adidas Forum Bonega sneaker is een fashion statement! De gouden details op het veterpand en de marmerlook geven het model een chique look. De plateauzool en een bovenwerk van hoogwaardig leer maken de adidas Forum Bonega een echte eyecatcher.

5. TRIPLE PLATFORUM LOW

De adidas Triple Platform Low heeft met zijn opvallende middenzool een erg opvallende en unieke look. Het laag uitgesneden silhouet in combinatie met een hoge plateauzool is geïnspireerd op de OG-versie van het adidas Forum, die in 1984 debuteerde als basketbalschoen.

6. STAN SMITH BONEGA 2B

De adidas Stan Smith is een welbekende sneaker in de modewereld. Deze versie scoort met de OG-details van de legendarische klassieker, zoals de geperforeerde 3-Stripes en het cleane silhouet. De hippe, grove plateauzool maakt de statement stijl perfect.

7. COURT PLATFORM

Dit silhouet is speciaal ontworpen voor de dames. De adidas Court Platform is waarschijnlijk de perfecte chunky sneaker voor vrouwen. Het model komt in een minimalistisch, strak ontwerp en heeft een leren bovenwerk.

8. NIZZA BONEGA MID

De adidas Nizza Bonega Mid geeft je die extra dosis stijl! Het silhouet is super edgy en chunky. De all-over dierenprint geeft het paartje een unieke look en de sneaker komt met een dubbele plateauzool.

9. SUPERSTAR BONEGA

De adidas Superstar is een van de meest populaire modellen van het merk. Het silhouet wordt geleverd met een opvallende plateauzool en geborduurde 3-Stripes. Het is de streetwear deluxe versie!

10. PLATFORM ADILETTE

We sluiten onze lijst af met de grove silhouetten van de Adilette. Je vind ze bij adidas in deze twee colorways: een zwarte en een beige/roze colorway. Een voorgevormd voetbed en een dempende EVA-zool garanderen maximaal comfort.

Dat was het voor de mooiste adidas platform sneakers voor vrouwen. Welke vind jij het beste? Om in de toekomst op de hoogte te blijven van de laatste releases, raden we je aan om regelmatig ons nieuws te checken!