Skip to content
Upcoming

POP Trading Company over de nieuwe samenwerking met Converse in Sneakerjagers ‘On Air’

20 november 2020 12:59
POP Trading Company over de nieuwe samenwerking met Converse in Sneakerjagers ‘On Air’

Naast fotograaf Nikki van Toorn ontvangt onze host, Valerio Zeno, natuurlijk een tweede gast, namelijke Peter Kolks van POP Trading Company. Aflevering 11 van seizoen 2 is te zien vanaf vrijdag 20 november 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. Vergeet niet te abonneren op het YouTube kanaal van Sneakerjagers. Dan mis je deze te gekke aflevering niet!

POP Trading Company

POP Trading Company is waarschijnlijk het best te omschrijven als een op menswear geïnspireerd skateboard brand, of andersom. De essentie van het merk ligt bij het skateboarden, maar de interesse en inspiratie gaat verder dan dat. De naam POP komt van het geluid wanneer je op je skateboard springt.

POP Trading Company

Dat POP Trading Company verder gaat dan skaten is ook te zien aan de nieuwste samenwerking met Converse. De Pop/Converse Jack Purcell Pro die uit is gekomen in een paarse en witte colorway. Het meest bijzonder is echter dat het bovenwerk gemaakt is van dragonskin upper (een soort krokodillen/slangen vacht). Een stijl die je niet gelijk zou associëren met skaters.

De samenwerking tussen Converse en POP Trading Comapny kwam op 20 november om 10:00 uur verkrijgbaar. We zijn dus precies op tijd met deze nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’. In de aflevering vertelt Peter Kolks dan ook graag over deze te gekke collaboration

POP Trading Company

Aflevering 11

Check aflevering 11 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 20 november 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’. Vergeet natuurlijk niet te abonneren op het YouTube kanaal. Dan mis je namelijk de, en vele andere video’s niet.