Skip to content
Upcoming

Pokémon x adidas komt met een gloednieuwe collectie

19 maart 2019 14:49
Pokémon x adidas komt met een gloednieuwe collectie

Het begon met een videogame in 1996. Een jaar later, als anime-serie, werd Pokémon één van de meest populaire shows in de geschiedenis. Dit keer komt er een samenwerking tussen adidas en Pokémon.

Na de razend populaire Dragon Ball Z x adidas-collectie van 2018 is het nu Pokémon. We vermoeden dat de sneaker een grote hype gaat worden. Een jaren oud programma wat nog steeds in de picture is. De sneakers zullen gevormd worden op de iconische Superstar. Of de collectie alleen op de Superstar wordt uitgevoerd is nog niet duidelijk. Op dit moment hebben we een aantal beelden van de nieuwe Pokémon sneakers.

Met dank aan sneaker insider @hugokickz zijn er een aantal beelden opgedoken van de nieuwe ontwerpen. Twee adidas Superstars die beide een basis van wit hebben. Het meest kenmerkende detail zijn Pikachu en Squirtle uit de anime-serie Pokémon. Beide sneakers hebben illustraties van de bekende figuren. Daarop zie je de geborduurde figuren aan de zijkant van de sneaker. De welbekende Three Stripes zijn weer zichtbaar op de andere zijkant. Het ontwerp is afgemaakt met het logo van adidas op de tong en de hiel.

Op dit moment is er nog weinig bekend over de collectie van Pokémon x adidas.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pokémon x adidas

Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Images by @hugokickz