Skip to content
Watch

Podcast Sneakerjagers ‘On Air’ start op zondag 8 september

7 september 2019 14:53
Podcast Sneakerjagers ‘On Air’ start op zondag 8 september

We gaan iets nieuws doen! Na maanden van voorbereiding kunnen we eindelijk met trots verklappen dat we vanaf zondag 8 september aanstaande starten met de eerste Nederlandstalige podcastserie over sneakers met de titel ‘Sneakerjagers On Air’

Host van deze podcast is niemand minder dan de bekende Nederlandse tv-presentator, sneakerliefhebber en DJ Valerio Zeno. Met zijn welbekende nuchtere insteek weet hij op een aanstekelijke manier te presenteren en de gasten in onze podcaststudio te interviewen.

Co-host is Non, eigenaar van de bekende sneaker- en consignment store Prime in Utrecht. Zijn kennis over sneakers is enorm en hij kent het ‘wereldje’ als geen ander!

De podcast wordt vooral gemaakt voor ‘iedereen’: jong, oud, arm, rijk, iedereen die sneakers koopt, bemint of verzamelt. Van diegene die net zijn eerste paartje heeft gekocht tot de meest doorgewinterde verzamelaar. We willen vertellen over de sneakercultuur, de liefhebberij, het verleden, de hype rondom bepaalde merken, releases en productontwikkeling. Daarnaast is er veel aandacht voor de dagelijkse bezigheden van alle gasten die langskomen in het eerste seizoen.

De gastenlijst voor seizoen 1 van ‘Sneakerjagers On Air’ is inmiddels bekend maar gaan we nog niet verklappen! Het is in ieder geval een mooie mix met BN’ers, verzamelaars, kenners, ontwerpers en andere mensen uit de industrie. De eerste aflevering is te beluisteren op zondag 8 september op iTunes en Spotify en te zien op Youtube.